Gloria face o excursie în Deltă

25 May. 2012, 20:50 Liga 2
Gloria** face o excursie în Deltă

Deja retrogradată, Gloria Buzău este dată ca victimă sigură în confruntarea din deplasare cu Delta Tulcea, echipă care încearcă să obțină ,,biletul” de acces în prima ligă. Cu toate că tulcenii nici nu concep să se împiedice tocmai de ,,lanternă”, antrenorul grupării buzoiene, Marcel Ploaie visează totuși la o surpriză. Tehnicianul Gloriei mizează și pe faptul că echipa sa nu va juca sub presiune, iar victoria din etapa trecută de pe teren propriu, cu satelitul lui Dinamo le dă încredere jucătorilor pentru meciul de mâine.

,,Sperăm să avem un joc bun și să venim cu un rezultat pozitiv din această deplasare. Fotbalul este plin de surprize așa că se poate întâmpla orice în meciul de la Tulcea. Echipa noastră este mai relaxată acum, iar noi dorim să adunăm cât mai multe puncte din ultimele două jocuri. O motivație pentru băieți este și aceea că joacă împotriva unei echipe care se bate la promovare și să demonstreze că au fost multe accidente care au dus la retrogradare. Oricum singurul câștig real pentru echipă de când am venit eu îl reprezintă cei doi jucători străini (n.r.Mbella și Gomis) și Iordache, acesta începând să aibă evoluții mai bune”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Marcel Ploaie.

Acesta a precizat că încă nu s-a gândit la primul unsprezece pentru partida de la Tulcea, însă cert este că nu va putea conta pe fundașul Berceanu și atacantul Martinescu, ambii accidentați.

Articol și foto de Adi SOARE

25 May. 2012, 20:50 Liga 2
Pe aceeași temă