Gloria Buzău vrea să joace în nocturnă înainte de Paște: „Este un meci frumos, tare”

Marius ANGHEL 01 Apr. 2015, 13:21 Liga 2

Gloria Buzău ar putea juca în nocturnă primul meci de pe teren propriu din cadrul turneului play-off al Seriei I. În prima etapă, jucătorii pregătiți de Viorel Ion vor evolua în deplasare, sâmbătă, la Rapid CFR Suceava, ultimul adversar din retur, iar pentru runda a doua urmează să întâlnească în Crâng pe Academica Argeș Pitești.

Tehnicianul Gloriei a anunțat dorința de a disputa în nocturnă meciul dinaintea Paștelui chiar după ultima victorie de pe teren propriu, 3-0 cu Suceava. Cluburile din Liga 2 au făcut o cerere pentru mutarea etapei a doua a play-off-ului și play-out-ului de pe sâmbătă pe vineri, pe 10 aprilie, de la ora 11:00, iar FRF a aprobat.

„Sperăm din tot sufletul să pună Federația etapa vineri, ca să jucăm în nocturnă pentru că este un meci frumos, tare, cu cei de la Academica. Să vină suporterii noștri în număr cât mai mare și să fie și vremea frumoasă”, a spus antrenorul Gloriei, citat de sansabuzoiana.ro.

Gloria Buzău, ocupanda locului 4 în play-off, are ca obiectiv să încheie sezonul pe podium, iar pentru asta trebuie să învingă Academica Argeș Pitești, formația aflată momentan pe locul 2 în acest clasament. FC Voluntari e pe primul loc și are cea mai mare șansă la promovare, iar Rapid CFR Suceava e pe trei.

„Vom trece noi și peste asta, că Dumnezeu le aranjează pe toate! „

Altfel, Viorel Ion a vorbit și despre situația delicată prin care trece clubul în acest moment. Conform declarațiilor tehnicianului, conducerea clubului a reușit să achite 130.000 de lei către ANAF pentru a nu risca să intre în faliment. Acesta speră ca jucătorilor să li se dea măcar un salariu din cele restante până la Paște. „Vineri seară am fost la băieți în cantonament și vă spun sincer că nu le mai ardea de niciun meci. Norocul meu că am mai găsit iar un prieten și le-am mai ciupit și lor ceva pentru astăzi (n.r. sâmbătă), ca să aibă măcar bani de motorină și benzină. Asta este, deocamdată, situația. Vom trece noi și peste asta, că Dumnezeu le aranjează pe toate! Important este că s-a plătit o sumă considerabilă la ANAF și e mare lucru, e vorba de un miliard și 300 de milioane de lei vechi. Era bine dacă banii ajungeau la echipă, dar ce să facem? Prioritari sunt cei de la Fisc, că au cerut falimentul. Cum să ceri falimentul la așa ceva? Sperăm acum din tot sufletul, nu că sperăm, dar vom face toate sacrificiile ca să primească și băieții măcar un salariu întreg până în Paște, din cele 5-6 câte au de luat”, a mai spus Viorel Ion la finalul partidei de sâmbătă.

„Dacă țineți echipa, faceți ravagii la anul!”

„Vioară” a comunicat și ce i-a transmis unul dintre observatorii meciului cu Rapid CFR Suceava, tulceanul Petre Badea, despre echipa sa. „A venit observatorul meciului la mine, e același pe care l-am avut și la Bacău, m-a felicitat și mi-a zis că această echipă, dacă este ținută și la anul, va face ravagii în Divizia B! Așa și este. A observat în mare parte cam toate echipele și a spus că avem cam cea mai bună echipă din serie”, a spus Viorel.

VEZI programul pe care Gloria Buzău în are în play-off-ul Seriei I

Foto: Adi SOARE

Marius ANGHEL 01 Apr. 2015, 13:21 Liga 2
Pe aceeași temă