Gloria Buzău, la primul eșec al sezonului! Cristi Pustai a criticat arbitrajul după jocul de la Miercurea Ciuc: ”Le-am spus arbitrilor că nu ne-au dat două penalty-uri. Prestația lor a fost slabă”

Andrei PASCU 28 Aug. 2022, 18:48 Liga 2

Cristian Pustai a fost supărat din mai multe motive după ce Gloria Buzău a cedat cu 2-3 în partida cu FK Miercurea Ciuc, din deplasare. Pe lângă eșec în sine, antrenorul buzoienilor a înregistrat prima înfrângere din carieră pe terenul de la Miercurea Ciuc.

”Profesorul” a taxat și brigada de arbitraj condusă de Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare), pentru că, din punctul său de vedere, Gloria Buzău trebuia să primească două lovituri de la 11 metri, în minutele 53 și 58, după ce Blejdea a căzut în careu în urma unui duel cu un fundaș al gazdelor, dar și după un henț comis de El Sawy.

Gloria Buzău, eșec cu FK Miercurea Ciuc! Cristian Pustai crede că echipa sa merita două penalty-uri

FK Miercurea Ciuc a marcat de două ori în 20 de minute în partida cu Gloria Buzău, astfel că prima parte a primei reprize a fost una slabă pentru gruparea lui Cristian Pustai.

Reușitele lui Omar El Sawy, din minutul 16, și Petre Ivanovici, din minutul 18, conturau deja un prim eșec al sezonului pentru Gloria Buzău, care a revenit în meci chiar înainte de pauză, în minutul 45, când a punctat Cristian Ciobanu.

Repriza secundă a fost începută la fel de slab de oaspeți, care au marcat în minutul 49, prin David Kelemen, și s-a făcut 3-1 pentru FK Miercurea Ciuc. Scorul final, 3-2, fost stabilit în urma golului semnat de Răzvan Matiș, în minutul 66.

Cristian Pustai, reacție după eșecul înregistrat de Gloria Buzău cu FK Miercurea Ciuc: ”Arbitrajul a fost slab”

Pe lângă analiza la cald a eșecului, Cristian Pustai a vorbit și despre planurile Gloriei Buzău, calificarea în play-off la finalul sezonului regular.

Sunt trist, pentru că meritam o remiză. De fapt, am început meciul de la 0-2, dar am marcat un gol la finalul primei reprize. Sunt trist și pentru că pierd pentru prima dată la Miercurea Ciuc. Organizarea gazdelor a fost excelentă, felicitări pentru victorie și felicitări și fanilor.

Le-am spus arbitrilor că nu ne-au dat două lovituri de la 11 metri. Arbitrajul a fost slab. Cred că a fost un meci de calitate, cu goluri multe și frumoase, un meci bun între două echipe bune, care meritau un arbitraj mai bun.

Scopul echipei rămâne să ajungă în play-off, pentru că suntem abia în etapa 4 și aceasta este prima noastră înfrângere. Repet, pe baza imaginii jocului, am meritat o remiză”, a spus Cristian Pustai, conform Szekely Sport.

  • Gloria Buzău, cu FK Miercurea Ciuc: R. Stoian (cpt.) – Sg. Pîrvulescu, Vîrtej, Wiktorski, Sălceanu – Trebotic (Gaitan 46′, Val. Munteanu 82′), A. Lopez – Al. Munteanu (Rz. Matiș 46′), Honciu, Blejdea (Neicuțescu 66′) – Cr. Ciobanu (Val. Alexandru 66′);
    Rezerve neutilizate: Alb. Popa – A. Manea, Uțiu, Oteliță;

Gloria Buzău rămâne cu 7 puncte în clasamentul Ligii 2, după patru etape

Gloria Buzău are 7 puncte după patru runde scurse din Liga 2. În primele două etape a obținut victorii, 1-0 cu Ripensia și 3-1 cu Metaloglobus, iar runda precedentă a remizat cu CSM Slatina, scor 1-1.

Gloria Buzău va avea următoarea partidă, din runda a 5-a, pe teren propriu, cu CSC Dumbrăvița, luni, 5 septembrie, de la ora 16:30. Nou-promovata nu a evoluat încă în această rundă, urmând să o facă luni, de la ora 18:00, pe teren propriu, cu Steaua.

Foto: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-csm-slatina-incepe-de-la-ora-1300-cristian-pustai-se-asteapta-la-un-meci-dificil-cu-oltenii-19241530

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-a-pornit-robinetul-cu-goluri-echipa-lui-francisc-dican-succes-spectaculos-cu-o-alta-favorita-la-primele-locuri-gloria-buzau-le-am-spus-baietilor-sa-joa-19243093

https://liga2.prosport.ro/seria-1/se-vinde-dinamo-un-grup-de-investitori-negociaza-cumpararea-clubului-din-stefan-cel-mare-discutiile-sunt-avansate-19243088

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-fotbalist-strain-venit-in-romania-spulbera-mitul-despre-fotbalul-sarbesc-in-serbia-avem-suporteri-doar-la-steaua-rosie-si-partizan-aveti-foarte-multe-echipe-cu-fani-19243070

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-unirea-dej-a-sarbatorit-victoria-cu-dinamo-cu-mii-de-spectatori-cum-a-fost-primita-acasa-echipa-lui-dragos-militaru-19243067

Andrei PASCU 28 Aug. 2022, 18:48 Liga 2
Pe aceeași temă