Gloria Buzău începe lunga cursă pentru promovare! Auraș Brașoveanu, analiză obiectivă înaintea debutului cu Ripensia: ”Am rămas datori”. Promisiunea președintelui

Răzvan STÎNGĂ 04 Aug. 2022, 18:56 Liga 2
Gloria Buzău începe lunga cursă pentru promovare! Auraș Brașoveanu, analiză obiectivă înaintea debutului cu Ripensia: ”Am rămas datori”. Promisiunea președintelui

Gloria Buzău este văzută de multe echipe din Liga 2 drept una dintre favoritele certe la promovarea în Liga 1. Clubul își asumă acest statut, transformat în obiectiv încă din momentul terminării stagiunii anterioare. Recent, despre planurile pentru noul sezon a vorbit președintele formației din Buzău, Auraș Brașoveanu.

Gloria Buzău, gata de cursa pentru promovarea în Liga 1! Reacția lui Auraș Brașoveanu

Gloria Buzău nu a avut cele mai bune rezultate la partidele de acasă din perioada de pregătire a sezonului abia început, cu confruntarea dintre Progresul Spartac și Dinamo, înregistrând și un eșec, 0-2 cu Unirea Slobozia, și o remiză, 0-0 cu Unirea Constanța.

În ciuda acestui detaliu, remarcat sincer de Auraș Brașoveanu, conducătorul clubului Gloria Buzău i-a asigurat pe fani că echipa va face ce a promis, adică va lupta pentru promovarea în Liga 1, chiar dacă nu toate partidele vor oferi spectacol.

Auraș Brașoveanu: ”Ne așteaptă un sezon greu, un sezon lung, la capătul căruia sperăm că vom realiza obiectivul”

Vor fi urmărite rezultatele pozitive care, în primă fază, să ducă Gloria Buzău în play-off-ul de promovare din Liga 2. Brașoveanu speră ca disputele de la Buzău să se joace cu cât mai mulți fani în tribune.

Din păcate, ne-am prezentat în două rânduri până acum în fața suporterilor, în această vară, și am rămas datori. Din acest motiv, înțeleg supărarea anumitor suporteri. Am intrat în linie dreaptă, ne așteaptă un sezon greu, un sezon lung, la capătul căruia sperăm că vom realiza obiectivul, promovarea în Liga 1.

Pentru asta ne-am pregătit până acum și spun eu că am realizat lucruri bune, lucruri care se vor vedea începând de sâmbătă, în timpul jocului. Lotul e unul echilibrat. Mă uitam pe o statistică, iar oamenii de specialitate de la FRF au prezentat lotul din punct de vedere financiar și noi suntem cel mai bine.

Au făcut o statistică plecând de la cotele de piață ale jucătorilor, iar din punct de vedere al valorii jucătorilor Gloria Buzău ar avea cel mai bun lot din punct de vedere financiar. Acum, trebuie să demonstrăm și pe teren.

Profit de moment să invit suporterii la meciuri, să fie în tribune, pentru că de multe ori câștigi un meci ajutat de al 12-lea jucător, iar acesta este publicul. Un public cunoscător de fotbal la Buzău, care dorește spectacol. Nu pot promite că putem oferi spectacol la fiecare meci, dar echipa va da tot ce poate pentru a face puncte”, a declarat Auraș Brașoveanu.

Gloria Buzău, cu lotul complet înainte de debutul în Liga 2

Referitor la perioada de pregătire, Brașoveanu e sigur că va conta enorm faptul că nu s-a accidentat serios vreun jucător din lotul lui Cristian Pustai. Astfel, în opinia conducătorului, echipa va avea dubluri pe posturi, care vor conta încă din prima rundă, din duelul cu Ripensia, de pe teren propriu, de sâmbătă, 6 august, de la ora 11:00.

Am fost feriți de necazuri. Au fost accidentări minore, inclusiv nivelul ridicat al pregătii a contat, dar jucători care să iasă din circuit pe perioade lungi nu am avut. Ne bucură asta pentru continuitate în pregătire, dar și pentru că se menține concurența în lot. Fiecare post e dublat de valoare.

(N.r. – Despre partida cu Ripensia) Trebuie să câștigăm. Nu există garanții la fotbal, dar promit publicului și fanilor că echipa va da totul să câștige acel meci”, a mai punctat Brașoveanu.

Gloria Buzău începe Liga 2 cu Ripensia, pe teren propriu. În etapa a 2-a se deplasează la Metaloglobus

Gloria Buzău va începe sezonul următor al Ligii 2 acasă, cu Ripensia. Ulterior, până în runda a 5-a, formația pregătită de Cristian Pustai le va întâlni pe Metaloglobus (deplasare), CSM Slatina (acasă), FK Miercurea Ciuc (deplasare) și CSC Dâmbovița (acasă).

Programul complet al sezonului regular din Liga 2 poate fi văzut AICI.

Foto și video: Gloria Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-incepe-iar-lupa-e-pusa-pe-cei-mai-interesanti-tineri-ai-campionatului-frf-analiza-celor-mai-de-perspectiva-nume-pe-cine-propun-steaua-si-dinamo-si-cine-sunt-numiti-din-ran-19239311

https://liga2.prosport.ro/seria-1/surpriza-in-crang-la-ultimul-amical-gloria-buzau-n-a-putut-invinge-unirea-constanta-cristian-pustai-are-in-lot-un-brazilian-format-de-vasco-da-gama-19239035

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-si-dinamo-dau-start-noului-sezon-de-liga-2-meciul-are-loc-astazi-de-la-ora-1700-la-clinceni-19239279

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-dinamo-primul-gol-al-noului-sezon-de-liga-2-pustiul-antonio-bordusanu-a-deschis-scorul-in-partida-cu-progresul-spartac-19239343

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 04 Aug. 2022, 18:56 Liga 2
Pe aceeași temă