Gică Popescu: „Mi-e silă de ce s-a întâmplat azi în Liga a II-a!”

Marius ANGHEL 05 Jun. 2013, 23:56 Liga 2
Gică Popescu:**

Chindia a câștigat „pe bune” meciul cu Slobozia, dar a ieșit cel mai prost dintr-o etapă în care o echipă reanimată de Federație, Sportul, a bătut la Galați (!!!)(2-1), Farul a învins la scor nou-promovata Săgeata Năvodari (3-1), iar codașa Rapid CFR Suceava s-a impus cu CS Otopeni (2-1).

Chindia a avut 2-0 după 20 de minute, cu Slobozia, prin dubla lui Cristi Cherchez, dar a terminat jocul cu emoții, după reușita lui Ibrian (70). Trei puncte importante – practic a treia victorie din trei jocuri acasă cu Silviu Dumitrescu antrenor – dar, per total, o atmosferă tristă, de resemnare, după o rundă cu rezultate cel puțin suspecte.

„Mi-e silă de ce s-a întâmplat astăzi. Nu mă așteptam în niciun caz ca Sportul să bată la Galați. Îmi doresc acum ca Sportul să aibă același noroc ca azi și să bată și Suceava”, a vorbit președintele onorific al Chindiei, Gică Popescu.

Sportul – Suceava a fost reprogramat pentru sâmbătă, 8 iunie, iar Chindia se salvează dacă moldovenii nu bat în Capitală.

Lume puțină, tristețe în tribune

Pe stadionul Eugen Popescu nu au fost mai mult de 700 de spectatori, de departe cea mai slabă asistență a Chindiei de la promovarea în Liga a II-a. „Am văzut o tribună rece, nu a mai fost ca altă dată”, a recunoscut și Gică Popescu, căruia galeria i-a pregătit însă un banner de susținere. „Mulțumim, Gică” a fost mesajul suporterilor Chindiei, plasați la peluza stadionului. Galeria și-a încurajat favoriții pe tot parcursul meciului, dar spectatorii de la tribuna I au părut mai degrabă preocupați de scorurile de pe celelalte stadioane decât de meciul de la Târgoviște.

Tot ca un amănunt de atmosferă, reprezentantul CJ Dâmbovița în AGA, Costin Mihai, a fost huiduit și apostrofat de suporteri.

„Păcat, e o victorie amară pentru noi. Dedic golurile familiei mele. Sper să ne bucurăm sâmbătă, Sportul să nu piardă cu Suceava” – Cristian Cherchez, Chindia Târgoviște

Articol scris de Ionuț MARIN

Marius ANGHEL 05 Jun. 2013, 23:56 Liga 2
Pe aceeași temă