Ghinionul se ține lanț de Ștefan Bărboianu la Turris Oltul. Abia revenit după o accidentare urâtă, fundașul s-a lovit din nou și a oferit imagini șocante

Andreea VISU 29 Sep. 2020, 10:49 Liga 2

Ștefan Bărboianu (32 de ani), fundașul dreapta al echipei Turris Oltul Turnu Măgurele, a suferit o nouă accidentare urâtă, în meciul de sâmbăta trecută cu Concordia Chiajna, câștigat cu 3-2 de echipa sa, în etapa a 5-a a Ligii 2.

După ce a avut o accidentare dură și la meciul cu Metaloglobus București, din etapa a 2-a a Ligii 2, când fotbalistul a oferit și atunci imagini cu puternic impact emoțional, Ștefan Bărboianu șochează din nou.

Ștefan Bărboianu, o nouă accidentare groaznică la Turris Oltul

Fostul dinamovist sau petrolist a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care anunță verdictul medicilor după accidentarea suferită în ultimul meci în care a jucat, dar, totodată, prin care comunică fanilor că va reveni curând pe terenul de fotbal.

„Dragii mei, se pare că ghinionul se ține lanț de mine… Îmi pare rău să spun asta, dar din păcate voi lipsi o perioadă de câteva meciuri din cauza unei accidentări suferite în meciul de campionat împotriva Concordiei Chiajna, când, la un corner executat de ei, am fost împins în acea busculadă și am lovit bara porții suferind fisuri la vertebrele L1, L2, L3, cât și o lovitură puternică la rinichi. Recuperarea decurge bine. În curând, mă voi întoarce alături de băieți!”, a scris Ștefan Bărboianu.

Dacă în meciul cu Metaloglobus s-a accidentat și a fost înlocuit în minutul 23, cu Concordia, tot într-un joc desfășurat la Turnu Măgurele, Bărboianu a fost schimbat în minutul 24. De fiecare dată, în locul său a intrat Alin Buleică.

„Însănătoșire grabnică, Fane!”, a fost mesajul celor de la Turris Turnu Măgurele, postat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

„Competiția e bună, dar cu toții trebuie să ajungem sănătoși acasă la familiile noastre! Mulțumesc lui Dumnezeu că nu este grav! Mulțumesc tuturor pentru mesaje și sprijinul acordat!”, a scris Ștefan Bărboianu după accidentarea suferită în urmă cu aproximativ o lună, la meciul cu Metaloglobus.

În două meciuri a apucat să joace Ștefan Bărboianu pentru Turris Oltul în acest sezon, în amândouă accidentându-se. În sezonul trecut de Liga 2 a avut 23 de prezențe pentru Petrolul.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/turris-oltul-a-adus-un-fotbalist-de-la-fcsb-detaliile-contractuale-19150075

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-5-sase-meciuri-incep-de-la-ora-1100-printre-care-derby-ul-timisoarei-19149643

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dulca-benzar-draghiceanu-hlistei-stefan-barboianu-accidentare-horror-in-partida-turris-oltul-metaloglobus-foto-si-prima-reactie-a-fundasului-19146696

Andreea VISU 29 Sep. 2020, 10:49 Liga 2
Pe aceeași temă