Georgică Cornu, investitor la CFRTimișoara

04 Aug. 2008, 00:19 Liga 2

Se părea că CFR Timișoara îl va avea ca finanțator pe omul de afaceri moldovean Iulian Capeti. Acesta însă a plecat cu tot cu lotul de jucători adus.
Clubul „feroviar“ s-a ales în schimb cu un alt finanțator, Georgică Cornu, investitor deja la clubul de handbal masculin Poli Timișoara. În prima fază a fost semnat un contract de finanțare și un protocol ce conține pașii de urmat. „Clubul mi-a prezentat un Caiet de sarcini. Am fost recomandat ca un om de afaceri serios și le-am făcut o ofertă care s-a materializat. Conform contractului, voi asigura bugetul. Clubul nu va mai fi al regionalei, săptămâna aceasta se vor stabili hotărârile Adunării Generale și organigrama.

Se va face o evaluare a patrimoniului, iar banii pe care eu îi voi investi se vor transforma în acțiuni la noua societate”. De asemenea, conform omului de afaceri, construcțiile care aparțin de regională vor fi cedate către club, acesta urmând să plătească datoriile și utilitățile. El își dorește investiții și la stadionul CFR, aflat într-o stare deplorabilă.
Primele măsuri ale noii conduceri prevăd semnarea de noi contracte, antrenor principal fiind numit Florin Bugar, în locul lui Octavian Grigore, iar în conducere se vor regăsi mai vechii Titi Nedelea și Gheorghe Stoicovici.

„Promovarea, în patru-cinci ani“
„N-am fost pregătit de așa ceva, să investești în fotbal este atractiv, dar dificil. O să încerc să fac treabă. Să menținem echipa deocamdată în Liga a II-a, iar în patru-cinci ani să promovăm, dacă se va întâmpla mai repede, cu atât mai bine”, a mărturisit pentru ProSport Georgică Cornu, noul finanțator al lui CFR Timișoara.

Cornel BIHOLARI

04 Aug. 2008, 00:19 Liga 2
Pe aceeași temă