Gemenii Macrițchii continuă la Ripensia. ”Să fie într-un ceas bun!”

Anda DELIU 22 Jun. 2021, 16:31 Liga 2
Gemenii Macrițchii continuă la Ripensia. ”Să fie într-un ceas bun!”

Ripensia merge pe conceptul de a crește tineri și, în general, ”primenește” anual jucătorii cu o vârstă mai înaintată din lot. Teoretic, se ține doar jucătorii cu potențial de creștere. În acest context, clubul a prelungit înțelegerile fraților gemeni moldoveni Macrițchii (25 de ani, născuți la 13 februarie 1996), care nu au rupt niciunul gura târgului la echipă.

Cei doi au venit în iarna ediției 2019-2020 a Ligii 2 la Ripensia. Sezonul trecut, Andrei, care a jucat ca fundaș dreapta, a marcat 2 goluri în 24 de meciuri jucate, cu un total de 2114 de minute jucate. Fratele său, Valerii, utilizat mai mult la mijloc, nu a înscris în 22 de meciuri jucate, cu un total de 1617 de minute pe teren.

Andrei și Valerii Macrițchii și-au prelungit contractul cu Ripensia

Ei își terminau contractul la 30 iunie 2021. Clubul a decis să le prelungească înțelegerile pe încă două sezoane.

”Frații Andrei și Valeriu Macrițchii și-au prelungit astăzi angajamentele cu clubul nostru pentru următoarele două sezoane. Internaționali din Republica Moldova, cei doi jucători născuți pe 13 februarie 1996, au venit la Ripensia în ianuarie 2020 și în scurt timp au devenit doi dintre jucătorii cu prezențe stabile și evoluții constant bune în primul 11. Să fie într-un ceas bun!”, este anunțul Ripensiei.

În aceeași situație contractuală se află și cel mai vechi jucător din lotul Ripensiei, Gabriel Stoi, care a fost la reunirea echipei, dar nu era și pe lista oficială a lotului.

Clubul timișorean nu a făcut încă niciun transfer, într-o viziune managerială de perpetuu low-cost, în ciuda declarațiilor patronului de acum o lună, că vor sosi jucători cu nume.

Alexandru Popovici, Alexandru Neagu, Tudor Călin și Ștefan Dobre s-au despărțit de Ripensia, iar la reunire nu au fost nici portarii Robert Mikloș și Valentin Velcea jr.

Foto: Ripensia Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-sunat-adunarea-fara-niciun-transfer-antamat-gabriel-torje-prezent-la-antrenament-19189892

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-tudor-calin-s-a-despartit-de-ripensia-si-semnat-cu-uta-am-ajuns-exact-unde-mi-am-dorit-19189615

Anda DELIU 22 Jun. 2021, 16:31 Liga 2
Pe aceeași temă