Cristian Gavra și Andrei Macrițchii continuă cu Ripensia. Cei doi jucători au semnat prelungirea contractului

Anda DELIU 27 Jun. 2022, 17:46 Liga 2
Cristian Gavra și Andrei Macrițchii continuă cu Ripensia. Cei doi jucători au semnat prelungirea contractului

După ce săptămâna trecută a anunțat primele plecări, acum Ripensia a anunțat și primele prelungiri de contracte. Andrei Macrițchii (26 de ani) și Cristian Gavra (29 de ani) vor continua cel puțin încă un sezon în roșu și galben, dacă își vor duce la final ceea ce au semnat acum.

Andrei Macrițchii și Cristian Gavra își terminau acum contractul cu Ripensia

Andrei Macrițchii va rămâne singurul jucător moldovean din lot, după plecările lui Radu Rogac și a fratelui său geamăn Valeri Macrițchii. El a venit la Ripensia în februarie 2020 și a jucat, în principal, ca fundaș dreapta. Format la Sheriff Tiraspol, Andrei Macrițchii s-a accidentat grav în toamnă, la un meci cu FC Buzău, a fost operat de ligamente, iar de atunci nu a mai evoluat.

Acesta prinsese 8 meciuri în sezonul recent încheiat de Liga 2 până să se accidenteze, totalizând 524 de minute. Anterior evoluase în 27 de partide de liga secundă și marcase două goluri.

De probleme medicale nu a fost ferit nici atacantul Cristian Gavra, venit la Ripensia la jumătatea lunii februarie, după ce a stat mai mult pe tușă din cauza problemelor financiare de la Academica Clinceni și s-a accidentat când a fost introdus de timișoreni să joace. A evoluat doar 4 meciuri și a înscris un gol.

Ambii au semnat pe încă un sezon cu Ripensia.

Mai sunt jucători la final de contract cu echipa timișoreană

Din lotul ripensist își mai termină contractul și portarul Ionuț Rus (22 de ani), împrumutat de la CFR Cluj, dar și atacantul Denis Golda (25 de ani).

Ambii se antrenează deocamdată cu echipa, dar pentru Rus sunt șanse mari să plece.

Ripensia s-a reunit miercuri, 22 iunie, și va disputa primul amical sâmbătă, 2 iulie, cu Universitatea de Vest din Timișoara, proaspăt pierzătoare a finalei fazei județene a Cupei României, echipă de Liga 4 care are un echipament de joc identic cu al Ripensiei datorită parteneriatului clubului din Liga 2 cu instituția de învățământ.

Foto: Sebastian Tătaru (Mediafax Foto) și Ripensia Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-si-unirea-constanta-iau-locul-echipelor-academica-clinceni-si-gaz-metan-medias-in-noul-sezon-de-liga-2-frf-a-anuntat-cluburile-cu-certificare-pentru-editia-2022-2023-a-esalonului-secun-19235835

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primul-pas-pentru-demolarea-stadionului-dan-paltinisanu-anuntul-facut-de-consiliul-judetean-timis-19235573

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primele-plecari-confirmate-la-ripensia-numarul-strainilor-scade-in-lotul-timisorenilor-19235567

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-s-a-reunit-fara-vreo-noutate-certa-in-lot-insa-cu-patronul-visand-la-play-off-clubul-si-a-adus-de-fatada-un-antrenor-principal-iar-cel-care-va-conduce-de-fapt-echipa-nu-se-ascunde-19235513

Anda DELIU 27 Jun. 2022, 17:46 Liga 2
Pe aceeași temă