Gane se bucură că a picat în 16-imile Cupei cu câștigătoarea competiției. „Sper ca meciul să se joace la Vâlcea”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 07 Oct. 2016, 16:05 Liga 2
Gane se bucură că a picat în 16-imile Cupei cu câștigătoarea competiției.**

CSM Râmnicu Vâlcea a suferit, joi, la Ișalnița, în jocul de Cupă cu ACSO Filiași (Liga 3), echipa pregătită de Jerry Gane reușind calificarea după loviturile de departajare. În șaisprezecimile Cupei României, CSM va întâlni deținătoarea trofeului, pe CFR Cluj, și antrenorul Jerry Gane este mulțumit.

„Mă bucur că jucăm cu CFR Cluj. Îmi doream să jucăm contra unei echipe bune, cum sunt Steaua, Dinamo, CFR, iar Clujul este deținătoarea trofeului. Este o bucurie și pentru jucători, dar și un bonus pentru fanii noștri. M-aș bucura mult ca meciul să se joace la Vâlcea, să vadă și suporterii o echipă puternică de Liga 1, dar depindem de televiziuni, așteptăm și noi cu nerăbdare să vedem ora la care ne programează. Meciurile de cupă au un farmec aparte, este cea mai atractivă competiție, am trăit și eu asta ca jucător, am câștigat cupa cu Craiova”, a spus Jerry Gane.

La CFR Cluj evolează și fostul atacant al CSM-ului, Sergiu Negruț, care a evoluat sub formă de împrumut în Zăvoi în urmă cu doi ani, pe timpul când echipa era antrenată de Claudiu Niculescu. „Mă bucur că am picat cu Vâlcea, îmi era dor de băieți. CSM este o echipă bună, are jucători valoroși” a anunțat de la Cluj Negruț.

Astfel, Costin Stoica, Bogdan Geantă, Ionuț Neag și Radu Georgescu sunt accidentați și nu vor evolua nici duminică, în meciul cu Brașov, care se va disputa în Zăvoi, de la ora 14:45. De asemenea, mijlocașul Stephan Drăghici va absenta și el, fiind convocat la lotul Under 19.

Jerry Gane asigură că, deși echipa sa a jucat ieri 120 de minute la Ișalnița cu Filiașul, nu va acuza duminică oboseala, în meciul cu FC Brașov. „Putem să jucăm din trei în trei zile, pentru asta ne antrenăm, pentru asta facem cantonamente. Nu este o problemă faptul că am jucat 120 de minute, era mai grav să ratăm calificarea. Suntem în creștere în ultimul timp, chiar dacă am pierdut ultima etapă la Mioveni, am jucat bine, ieri ne-am calificat în cupă, acum ne concentrăm pentru jocul cu Brașov. Sper să reușim o serie de câteva victorii consecutive în campionat”, a mai afirmat antrenorul vâlcenilor.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Ionuț Greere

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 07 Oct. 2016, 16:05 Liga 2
Pe aceeași temă