Gane nu a scăpat de ce se temea! Jucătorii accidentați cu Afumați vor rata cel puțin meciul cu Sepsi. Ce au pățit Dina și Drăghici

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 02 Nov. 2016, 16:39 Liga 2
Gane nu a scăpat de ce se temea!** Jucătorii accidentați cu Afumați vor rata cel puțin meciul cu Sepsi. Ce au pățit Dina și Drăghici

Antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Jerry Gane, nu a scăpat de ce se temea, după accidentările suferite de jucătorii săi în jocul de la Afumați. Cel mai șifonat a ieșit intrenaționalul Under 19, juniorul Stephan Drăghici (foto), care a fost diagnosticat cu fractură la unul dintre degetele de la picior.

„Drăghici va sta minim o lună pe tușă, chiar dacă nu i s-a pus ghips. Va face tratamentul prescris de doctorul Stamatescu. Este o absență importantă pentru noi, este unul dintre juniorii pe care mă bazam”, a spus Jerry Gane.

Atacantul Mihai Dina a fost diagnosticat ieri cu contractură musculară și sfatul medicului a fost un repaus de minim 10 zile. Astfel, este greu de crezut că Dina va risca o agravare a accidentării și va forța sâmbătă, în jocul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Alți trei jucători, Florin Costea, Costin Stoica și Radu Georgescu se antrenează încă separat și au șanse minime să apară pe teren în jocul din etapa viitoare, cu Sepsi. „Geantă și Ceapă sunt singurii atacanți valizi la ora acesta din lot, ne bazăm pe ei”, a anunțat Jerry Gane.

CSM Râmnicu Vâlcea – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, meci ce contează pentru etapa a 15-a a Ligii 2, se desfășoară sâmbătă, de la ora 11:00.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 02 Nov. 2016, 16:39 Liga 2
Pe aceeași temă