Gândul retrogradării, din ce în ce mai prezent la Aerostar Bacău. Daniel Munteanu: ”Timpul nu mai are răbdare cu noi”. Antrenorul, dur la adresa jucătorilor după eșecul cu Slobozia: ”Nu te poți prezenta așa”

Andrei PASCU 22 Feb. 2021, 11:16 Liga 2

Aerostar Bacău a cedat cu 0-2 în fața Unirii Slobozia, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii 2. Antrenorul Daniel Munteanu nu s-a ferit să își exprime nemulțumirile la final, așa cum a făcut și în prima parte a campionatului, anul trecut, când jocul a fost unul modest.

Daniel Munteanu: ”Timpul nu mai are răbdare cu noi” 

Și de această dată, Daniel Munteanu a remarcat lipsa maturității și faptul că jucătorii nu au fost conectați la miza partidei, atât de importantă în economia salvării de la retrogradare. Dacă situația nu se rezolvă în etapele următoare, Aerostar Bacău riscă să revină în Liga 3, după doar un sezon în eșalonul al doilea.

”Dezamăgire mare, mai ales că ne pusesem atâtea speranțe în acest joc. Ne lipsesc multe lucruri, dar în special maturitatea. Nu poți să te prezinți în felul acesta la un joc vital cum se anunța cel cu Slobozia. E dureros, cu atât mai mult cu cât timpul nu mai are răbdare cu noi”, a declarat Daniel Munteanu, citat de Deșteptatea.

Daniel Munteanu: ”Vraciu a devenit indisponibil pentru următorul meci, cel de la Metaloglobus” 

Unul dintre cei mai experimentați jucători ai Aerostarului Bacău, atacantul Cătălin Vraciu (32 de ani) a fost schimbat la pauză de Daniel Munteanu. Acesta din urmă a declarat că a luat decizia, și pentru că evoluția vârfului nu a fost cea mai bună. Vraciu a fost înlocuit cu Oteliță.

”Nici nu a avut realizări notabile, dar ceea ce a contat cel mai mult a fost că, încasând un cartonaș galben, Vraciu a devenit indisponibil pentru următorul meci, cel de la Metaloglobus și astfel m-am gândit să dau o șansă altuia. Am fost tentat și să trec la sistemul cu doi atacanți, dar, având în vedere că nu reușeam să ținem de minge, m-am gândit să nu dezechilibrez și mai mult situația. Din păcate, nimic n-a mers”, a mai precizat antrenorul Aerostarului Bacău.

Aerostar Bacău a strâns doar două puncte în ultimele patru etape 

Aerostar Bacău are o serie slabă de rezultate în Liga 2. În ultimele patru meciuri a strâns doar două puncte, după 2-2 cu ASU Poli și 1-1 cu SCM Gloria Buzău. A pierdut de două ori, 2-3 cu Rapid și sâmbătă cu Unirea Slobozia. Are și un decalaj de -10 goluri în privința ”adevărului” și se clasează abia pe locul 19, penultimul, în Liga 2.

Aerostar Bacău mai are patru meciuri în sezonul regular, cu: Metaloglobus (deplasare), Pandurii (acasă), Concordia Chiajna (acasă), CS Mioveni (deplasare).

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto

Andrei PASCU 22 Feb. 2021, 11:16 Liga 2
Pe aceeași temă