Galop de sănătate pentru „Lupii galbeni”

15 Nov. 2008, 20:20 Liga 2
Galop de sănătate pentru  „Lupii galbeni

Meciul de azi de la Ploiești, dintre Petrolul și Cetatea Suceava nu a avut istoric. Oaspeții au venit pe Ilie Oană cu moralul la pământ după incidentul din meciul cu Ceahlăul. Finalul a fost clar încă din minutul 42, la scorul de 2-0, după reușitele lui Coțan și Stana, iar următoarele două goluri au fost ca un bonus pentru petroliști.

Al treilea gol, cel al lui Stoica din min 57 a fost o simplă formalitate pentru elevii lui Sebi Tudor care au profitat de spațiile libere din apărarea visătoare a sucevenilor. Golul din minutul 81 al lui Laurențiu Dumitru a contat doar pentru statistică. La finalul partidei directorul tehnic al Cetății Suceava, Silviu Stănescu a declarat resemnat:

Felicit echipa Petrolului pentru o victorie care este firească în fața unor jucători de nivelul sucevenilor. Joacă un fotbal modern, permenent în mișcare cu multe abilități tehnice. Cu ani în urmă am jucat și eu la Petrolul și mă bucur mult pentru tot ceea ce au reușit să construiască. Ploieștiul este orașul fotbalului, iar ei trebuie sa-și onoreze străbunii.Trecem printr-o perioadă dificilă datorită suspendării celor doi jucători. Referitor la incidentele de la Ceahlăul cu Buftea nu spun decât că dreptatea este de partea celor mai puternici. Noi din punct de veder financiar o ducem rău. Ne ajută primarul localității, dar cât să ne mai sponsorizeze și primăria. Cât despre retragerea celor două echipe din campionat ce să vă spun de cât că eu îi înțeleg. Sunt echipe patronate, iar dacă omul vede că investește degeaba, ce să facă să aducă bani de acasă de la gura soției și a copiilor?

Eusebiu Tudor, euforic după cele patru goluri reușite de “copiii” săi și-a exprimat bucuria, dar și temerile în fața presei:
“Sunt bucuros pentru acest rezultat, pentru jocul pe care l-au prestat băieții. Echipa  are constanță de câteva etape. Mai avem un meci și sper să scoatem maximul. Pe Budeanu l-am scos de frică. Este mai imprevizibil și nu vreau sa-l elimine, am văzut că are talentul să adune multe cartonașe galbene.”

Cosmin Scarlat și Anca Oprea

15 Nov. 2008, 20:20 Liga 2
Pe aceeași temă