Gafița, primul jucător la care FC Botoșani a renunțat după promovare!

Marius ANGHEL 31 May. 2013, 16:14 Liga 2
Gafița, primul jucător** la care FC Botoșani a renunțat după promovare!

 Cristinel Gafița este primul jucător care s-a despărțit de FC Botoșani, după promovarea în liga I. Tehnicianul Cristi Popovici și conducătorii clubului au considerat că fostul atacant al Ceahlăului nu poate face față în prima ligă.

Adus în iarnă de la Ceahlăul Piatra Neamț, Cristinel Gafița nu a reușit să se impună la FC Botoșani. A jucat puține minute în acest retur de campionat, iar evoluțiile sale nu au fost pe măsura așteptărilor. Cristinel Gafița a venit la FC Botoșani după o pauză de mai bine de jumătate de an în care nu a evoluat.

De asemenea, avea mai multe kilograme în plus față de greutatea lui optimă. A reușit să slăbească, dar, în schimb, nu a avut evoluțiile așteptate de oficialii clubului. Din acest motiv, tehnicianul Cristi Popovici a decis să renunțe la fostul atacant al Ceahlăului. „Până acum am renunțat doar la Gafița. Ne-am pus speranțe în el pentru că îl știam de la Ceahlăul. Din păcate nu a reușit și am decis să ne despărțim”, a spus Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani.

Sursa: Bt online

Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 31 May. 2013, 16:14 Liga 2
Pe aceeași temă