Gabriel Tamaș a primit verdictul medicilor. ”U” Cluj a anunțat că fundașul central are ruptură de menisc și întindere de ligamente

Andreea VISU, Vlad MĂCICĂȘAN 03 Sep. 2020, 12:50 Liga 2
Gabriel Tamaș a primit verdictul medicilor. ”U” Cluj a anunțat că fundașul central are ruptură de menisc și întindere de ligamente

Gabriel Tamaș (36 de ani), fundașul central al lui ”U” Cluj, s-a accidentat la primul său meci oficial în Liga 2, însă fotbalistul nu va sta mult timp departe de teren. În minutul 78 al partidei cu Aerostar Bacău, Gabriel Tamaș a șutat puternic, peste poarta gazdelor, iar apoi a acuzat dureri la piciorul stâng și a fost scos pe targă de pe teren.

Acesta nu mai putea călca în picior și a ieșit ținându-l de mână pe unul dintre membrii staff-ului medical de la ”U” Cluj, semn că accidentarea nu este una superficială. Ulterior, fundașul ardelenilor a fost transportat cu ambulanța la spital.

”În urma investigațiilor medicale efectuate în ultimele zile, diagnosticul medicilor în cazul accidentării lui Gabriel Tamaș, din meciul împotriva celor de la Aerostar Bacău, este ruptură de menisc și întindere de ligamente. Jucătorul va fi supus unei intervenții chirurgicale la menisc.

Îi dorim să revină cât mai repede pe terenul de joc!”, precizează FC Universitatea Cluj. 

Gabriel Tamaș, verdict din partea medicilor

Gabriel Tamaș a avut parte de debutul cel mai ghinionist la Universitatea Cluj. Primul verdict al medicilor a fost ruptură de ligamente, ceea ce l-ar fi ținut pe Tamaș pe tușă peste 6 luni și i-ar fi putut grăbi retragerea.

Marți, 1 septembrie, fotbalistul a fost consultat la Cluj Napoca de un medic specialist și după mai multe investigații veștile n-au mai fost atât de proaste. Gabriel Tamaș are ruptură de menisc și întindere de ligamente. Asta înseamnă că trebuie operat la menisc, dar că perioada de pauză este mult mai mică. În 6 săptămâni după operație, fundașul central al trebui să se întoarcă pe teren.

Daniel Stanciu: ”Ar fi o pierdere mare. E un jucător important” 

Chiar și așa, ”U” Cluj nu se va putea baza pe Gabriel Tamaș mai devreme de finalul lunii octombrie.

Ar fi o pierdere mare. E un jucător important. Și mai ales pentru grup… e un jucător care trage echipa după el, e antrenorul din teren”, a spus președintele lui ”U” Cluj, Daniel Stanciu, pentru Digi Sport, la finalul partidei de la Bacău.

În ceea ce privește meciul dintre ”U” Cluj și Aerostar Bacău, Daniel Stanciu s-a declarat mulțumit de rezultat, însă a recunoscut că prestația elevilor lui Adrian Falub nu a fost cea mai bună.

Asta ne doream, să începem cât mai bine, să obținem cele trei puncte. Nu suntem 100% pregătiți de competiție, jucătorii au venit foarte târziu, nivelul nu e cel potrivit pentru a face performanță”, a mai spus Daniel Stanciu.

 

Foto: FC Universitatea Cluj 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-l-a-prezentat-oficial-pe-matias-roskopf-la-aproape-doua-saptamani-dupa-ce-s-a-aflat-de-transfer-argentinianul-a-fost-in-lotul-ardelenilor-in-prima-etapa-cu-aerostar-bacau-19146435

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-fc-u-craiova-a-vrut-sa-transfere-un-portar-trecut-pe-la-u-cluj-si-cfr-cluj-dar-mutarea-a-picat-19146378

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lovitura-teribila-pentru-u-cluj-tamas-poate-rata-tot-anul-19146250

https://liga2.prosport.ro/seria-1/salvati-de-eternul-goga-si-de-bara-u-cluj-a-castigat-cu-emotii-la-aerostr-bacau-iar-tamas-a-ajuns-la-spital-19146242

 

Andreea VISU, Vlad MĂCICĂȘAN 03 Sep. 2020, 12:50 Liga 2
Pe aceeași temă