Lovitură teribilă pentru ”U” Cluj. Tamaș poate rata tot anul

Autor: Vlad MĂCICĂȘAN Publicat: 31 Aug. 2020, 20:00 Liga 2
Lovitură teribilă pentru ”U” Cluj. Tamaș poate rata tot anul

Partida de debut a lui Gabriel Tamaș la Universitatea Cluj a fost cu mult ghinion pentru fundașul central. Cea mai spectaculoasă mutare a verii pentru echipele din România a jucat titular în meciul cu Aerostar Bacău, bifând un joc în Liga 2 după 18 ani. Doar că Gabbriel  Tamaș a căzut la pământ și a cerut schimbarea în minutul 80. La câteva minute distanță, fostul fundaș central al naționalei a fost urcat în ambulanță și transportat la spital, pentru mai multe investigații.

Primul verdict al medicilor a fost însă unul șocant pentru clujeni.

Este o accidentare la genunchi. La prima investigație pare o ruptură de ligamente. A fost dus la spital pentru investigații. O să aflăm într-o oră”, a spus Daniel Stanciu, la Look Sport.

În cazul în care acest verdict se confirmă, Gabi Tamaș va avea nevoie de operație și va absenta aproximativ 6 luni, cât durează recuperarea, de regulă, după o asemenea accidentare.

”U” Cluj s-a impus în prima etapă din Liga 2 

”U” Cluj a câștigat însă meciul cu Aerostar Bacău la limită, scor 1-0. Omul care a adus victoria și cele trei puncte a fost Dorin Goga, unul dintre veteranii ardelenilor. Presiunea pusă în partea a doua s-a văzut. Negrean l-a angajat pe Miguel în careul advers în minutul 60, acesta a întors cu capul pentru Goga, care a driblat doi adversari și l-a executat pe portarul băcăuanilor.

Foto: FC Universitatea Cluj 

 

 

Autor: Vlad MĂCICĂȘAN Publicat: 31 Aug. 2020, 20:00 Liga 2
Pe aceeași temă