Gabriel Manu, învins cu Metaloglobus la Timișoara, de ASU Poli: ”Și-au dorit mai mult victoria, probabil.” Jucătorul bucureștenilor căruia i s-a făcut rău la pauză

Anda DELIU 07 Mar. 2021, 17:04 Liga 2

Metaloglobus București nu mai e, în 2021, acea echipă ”de deplasare”, care reușea să facă mai multe puncte pe alte terenuri decât acasă. Formația din cartierul Pantelimon a pierdut cu 1-0 în fața lui ASU Poli, iar Gabriel Manu a recunoscut că alb-violeții au fost mai montați la acest meci.

Antrenorul bucureștenilor a și consumat două schimbări rapid, din cauza accidentărilor lui Claudiu Herea și George Gavrilaș.

Gabriel Manu, după ce Metaloglobus a pierdut la Timișoara: ”Nu reușim în deplasare să ne adunăm”

Gabriel Manu spune că echipa sa a jucat mai bine în prima repriză, cu toate că nu a avut ocazii, dar a fost sub Poli în a doua jumătate a partidei de pe ”Dan Păltinișanu”.

”Din păcate, a trebuit să ne recunoaștem învinși. Am am avut o primă repriză zic eu foarte bună, în care am dominat. Din păcate, am luat din nou gol pe o greșeală personală, așa cum am făcut și la Petrolul. Dacă în turul campionatului câștigam în deplasare și avem un joc mult mai bun, cel puțin, eram mult mai concetrați la finalizare, acum se pare că reușim acasă să luăm punctele și nu reușim în deplasare să ne adunăm. Au fost mai buni ca noi în a doua repriză Poli. Și-au dorit mai mult victoria probabil”, a declarat antrenorul care în această iarnă și-a dus echipa în Antalya pentru a o pregăti pentru partea a doua a sezonului. Din România, doar FCSB, FK Csikszereda și Metaloglobus au riscat să iasă din țară pe timp de pandemie, cu riscul de a fi cantonați la revenire.

Golul victoriei în meciul dintre ASU Poli și Metaloglobus l-a reușit Stjepan Plazonja în minutul 18, după ce a trecut de fundașul Lung și portarul Gavrilaș și a înscris la colțul lung dintr-un unghi închis.

Portarul George Gavrilaș a avut amețeli la meci

Formația din București a pierdut, din motive medicale, două din cele cinci schimbări permis acum. Claudiu Herea a fost lovit și a ieșit de pe teren chiar înainte de pauză, iar portarul George Gavrilaș a avut stări de rău și a fost schimbat în repriza a doua.

”Primul accidentat, după două faulturi în care nu s-a dat niciun cartonaș galben. Claudiu Herea nu a mai putut. I-a pus talpa pe gleznă. Iar Gavrilaș, la pauză i s-a făcut rău. A avut stare de amețeală, nu a mai putut să continue. Două schimbări le-am pierdut. Din păcate, nu am avut alte variante, am făcut cele trei schimbări ofensive. Am și schimbat sistemul de joc, am rămas în trei fundași centrali, însă, din păcate, nu am reușit să dăm gol”, a povestit Manu.

Metaloglobus în meciul cu ASU Poli: Gavrilaș (Nedelcovici 57′) – Ciubotaru (R. Chiriac 77′), Caramalău, D. Lung, Andr. Sava – Botic (Gavîrliță 77′), Mino Sota, Covalciuc (Andr. Florescu 77′), Al. Coman – Ov. Herea (cpt.), Cl. Herea (Aguinaldo 44′). Rezerve neutilizate: – L. Cazan, Puțaru, Ed. Vraciu, Gafaru.

Manu mai speră la play-off

În meciurile oficiale desfășurate în 2021, Metaloglobus a pierdut cu 1-0 la Ploiești cu Petrolul, apoi a învins cu 3-0, pe teren propriu, modesta Aerostar Bacău, iar acum a cedat cu 0-1, la Timișoara, cu ASU Poli.

Cu 24 de puncte acumulate în 18 etape în care a jucat de 16 ori, Metaloglobus e pe locul 11 acum. Față de locul 6, pe care se află Petrolul, o despart doar 3 puncte însă.

De aceea, Gabriel Manu spune că echipa sa mai e în cărți pentru play-off-ul de promovare.

”Din păcate pentru noi, nu am reușit să luăm cele 3 puncte pe care ni le doream, să ne apropiem de zona de play-off. Însă cred că nu este totul terminat. Mai avem de jucta până la final, mai avem trei meciuri în care sunt convins că putem să scoatem maximul”, a mai declarat antrenorul Metaloglobusului.

În ultimele trei etape rămase din sezonul regular, Metaloglobus mai are de disputat meciuri cu SCM Gloria Buzău (acasă, 13 martie, ora 11:00), Unirea Slobozia (deplasare) și Rapid (acasă).

Foto: Leczki Jozsi și Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-metaloglobus-se-joaca-de-la-ora-1100-e-meci-de-sase-puncte-dupa-parerea-lui-dan-alexa-19173106

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lectia-de-eficienta-asu-poli-a-castigat-cu-metaloglobus-dupa-un-meci-cu-putine-faze-de-poarta-19173170

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-18-de-la-ora-1100-se-joaca-la-slatina-bacau-si-buzau-meciul-rapidului-incepe-la-ora-1200-19172865

Anda DELIU 07 Mar. 2021, 17:04 Liga 2
Pe aceeași temă