Lecţia de eficienţă! ASU Poli a câştigat cu Metaloglobus după un meci cu puţine faze de poartă

Anda DELIU 07 Mar. 2021, 15:17 Liga 2

Timişoara poate visa în continuare la promovarea în Liga 1. ASU Poli s-a impus cu 1-0 în meciul de pe ”Dan Păltinișanu” cu Metaloglobus, cu golul reuşit de Stjepan Plazonja, marcat din minutul 38. Au fost puţine ocazii în jocul din etapa a 18-a a Ligii 2, bănăţenii au cedat şi deliberat posesia, dar scopul a scuzat mijloacele, pentru că au obţinut succesul mult dorit.

Prima repriză a fost o lecție maximă de eficiență pentru timișoreni. Fără un joc cu multe ocazii, din minutul 18, Poli a preluat conducerea cu un gol marcat după o fază la care Sofran a trimis mingea până la Plazonja, care s-a demarcat inteligent și a înscris. Ulterior, timișorenii au cedat posesia, dar nici Metaloglobus nu a putut să-și construiască ocazii. De altfel, în afară de o lovitură liberă trimisă de Ovidiu Herea mult peste poartă bucureștenii nu au avut mai nimic. Situația lor s-a complicat și mai mult după ce Claudiu Herea a ieșit accidentat, la finalul primei reprize.

Fără multe ocazii pentru repriza a doua

Nici pentru repriza a doua nu au fost multe ocazii. Ivanovici a prins un şut bun în minutul 65, dar Nedelcovici a intervenit. Replica oaspeţilor a fost și mai subţire decât în prima repriză.

Nici Aguinaldo nu a putut să-l răpună pe Hindrich. Per ansamblu, a fost un meci cu puţine ocazii, deloc grozav pentru telespectatori. Ultima mare ocazie i-a aparţinut lui Ivanovici, în minutul 89, când a trimis puţin pe lângă poartă.

ASU POLITEHNICA TIMIȘOARA – METALOGLOBUS BUCUREȘTI 1-0

Stjepan Plazonja 18′

ASU Poli: Hindrich – Sofran, Mera (cpt.), Scutaru (Bocșan 86′), Pamfile – Al. Munteanu (D. Radu 79′), Cioinac, Casado (Ignea 72′), Sg. Popovici (Coadă 46′) – P. Ivanovici, Plazonja (Axente 86′)
Rezerve neutilizate: Păduraru – R. Rus, Doru, A. Manea
Antrenor: Dan Alexa

Metaloglobus: Gavrilaș (Nedelcovici 57′) – Ciubotaru (R. Chiriac 77′), Caramalău, D. Lung, Andr. Sava – Botic (Gavîrliță 77′), Mino Sota, Covalciuc (Andr. Florescu 77′), Al. Coman – Ov. Herea (cpt.), Cl. Herea (Aguinaldo 44′)
Rezerve neutilizate: – L. Cazan, Puțaru, Ed. Vraciu, Gafaru
Antrenor: Gabriel Manu

Stadion: ”Dan Păltinișanu” (Timișoara – Timiș); Fără spectatori; Arbitru: Andrei Moroiță (Ploieşti); Asistenți: Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea) și Constantin Mihai Cantemir (Făgăraş); Rezervă: Andrei Lucian Țiţii (Şura Mică – Sibiu); Observatori: Vasile Marc (Cluj-Napoca) și Viorel Lolea (Reşiţa).

ASU Poli acumulează 31 de puncte, egalează liderul ”FC U” Craiova, care va juca marți, dar are un golaveraj mult superior, şi revine pe locul 2. Viitorul meci îl are la Pandurii, în data de 13 martie, de la ora 11:00. Metaloglobus, care acum e locul 11, cu 24 de puncte, va juca tot sâmbătă, de la ora 11:00, acasă, cu SCM Gloria Buzău.

Foto: Leczki Jozsi și Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-metaloglobus-se-joaca-de-la-ora-1100-e-meci-de-sase-puncte-dupa-parerea-lui-dan-alexa-19173106

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-18-de-la-ora-1100-se-joaca-la-slatina-bacau-si-buzau-meciul-rapidului-incepe-la-ora-1200-19172865

Anda DELIU 07 Mar. 2021, 15:17 Liga 2
Pe aceeași temă