Fundașul care i-a pus gând rău lui Costea. „Îl știu foarte bine. Voi face totul ca el să nu marcheze. Poate de luni încolo”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 Sep. 2016, 17:23 Liga 2
Fundașul care i-a pus gând rău lui Costea.**

După ce a fost căpitan la CSM Râmnicu Vâlcea în ultimii cinci ani, Ionuț Stoica va fi luni adversarul fostei sale echipe. Actualmente jucător la CS Mioveni, fundașul central speră ca echipa sa să continue luni pasa bună din ultima vreme, argeșenii acumulând opt jocuri consecutive fără eșec.

„Am jucat cinci ani la Vâlcea, pentru mine înseamnă ceva. Însă, acum, sunt la Mioveni și îmi doresc să câștig cele trei puncte. Vrem să scoatem maximum din fiecare meci și să ne îndeplinim obiectivul. Nu ne gândim la promovare, sunt multe echipe bune care pot fi în fruntea clasamentului”, a declarat fundașul argeșenilor.

Ionuț Stoica va avea de furcă cu noul căpitan al CSM-ului, experimentatul atacant Florin Costea, care a înscris gol după gol în ultimele două etape. „Îl știu foarte bine pe Florin, am făcut multe antrenamente împreună în primăvară la Vâlcea, am văzut că este pe val, dar voi face totul ca el să nu marcheze și luni. După meciul cu noi, îi doresc tot binele și să marcheze cât mai multe goluri, dar de luni încolo. Este clar, Costea va fi un adversar dificil, pentru noi este un atacant cu multă experiență. Eu mă bucur că și-a revenit și Vâlcea, nu era locul lor acolo, la retrogradare”, a mai declarat Ionuț Stoica.

CS Mioveni – CSM Râmnicu Vâlcea, meci ce contează pentru etapa a 10-a a Ligii 2, se dispută luni, de la ora 18:00, pe Stadionul Orășenesc. Argeșenii vin după o victorie mare pe terenul liderului Chindia, în timp ce echipa lui Ionel Gane a câștigat pe teren propriu, 5-2, cu Metalul Reșița.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 Sep. 2016, 17:23 Liga 2
Pe aceeași temă