FOTO și VIDEO | Momentul pe care un tânăr suporter al Stelei îl va purta veșnic în suflet. Căpitanul Valentin Bărbulescu i-a îndeplinit dorința și a făcut un gest superb la finalul meciului cu Dacia Unirea Brăila

Răzvan STÎNGĂ 15 Aug. 2021, 15:05 Liga 2
FOTO și VIDEO | Momentul pe care un tânăr suporter al Stelei îl va purta veșnic în suflet. Căpitanul Valentin Bărbulescu i-a îndeplinit dorința și a făcut un gest superb la finalul meciului cu Dacia Unirea Brăila

Meciul dintre Steaua și Dacia Unirea Brăila a oferit mai multe momente interesante. S-au marcat șapte goluri (formația din Ghencea s-a impus cu 5-2), portarul oaspeților a marcat din propria jumătate dar golul i-a fost anulat, iar căpitanul Stelei, Valentin Bărbulescu, i-a oferit tricoul său unui copil din tribune.

Valentin Bărbulescu i-a îndeplinit dorința unui tânăr suporter al Stelei 

Puștiul a venit la meciul disputat sâmbătă, pe stadionul din Ghencea, cu un mesaj prin care cerea, de ziua lui, tricoul lui Bărbulescu. ”Vali Bărbulescu, te rog mult dă-mi un tricou, ar fi pentru ziua mea cel mai fumos cadou”, a scris tânărul fan al Stelei, pe un banner pregătit de acasă.

La finalul partidei, Valentin Bărbulescu i-a îndeplinit dorința tânărului și i-a oferit tricoul de joc cu care a evoluat în confruntarea cu Dacia Unirea Brăila. După aceea, căpitanul Stelei s-a oprit să stea de vorbă cu câțiva fani ai echipei.

Bogdan Chipirliu a mers și el către suporterii Stelei de la tribuna pe unde se află și tunelul de acees, pe care intră jucătorii, și a făcut poze cu câțiva copii.

Daniel Oprița a avut anumite nemulțumiri după jocul cu Dacia Unirea Brăila 

Steaua are un început excelent de sezon în Liga 2, la care nu se așteptau, poate, prea mulți fani ai echipei. Are trei victorii în primele trei meciuri, nouă puncte, fiind la egalitate cu Unirea Slobozia, ”U” Cluj, FC Hermannstadt și Concordia Chiajna.

Cu toate acestea, Daniel Oprița arată că este un antrenor perfecționist și, chiar dacă Steaua s-a impus cu 5-2 în fața Daciei Unirea Brăila, a avut anumite lucrurile pe care le-a taxat în jocul elevilor săi:

Sunt mulțumit că am marcat cele cinci goluri, deși puteau să fie mai multe, dar ceea ce s-a întâmplat în apărare nu pot să îmi explic. Nu înțeleg această relaxare. Mi-a fost frică de meciul ăsta, pentru că toată lumea spunea că meciul ăsta e ușor, ne gândim la jocul cu Slobozia (n.r. – din etapa a 4-a).

Dar trebuie să le amintesc și că avem miercuri un meci în Cupa României, cu Progresul Spartac, destul de important. De când antrenez eu, asemenea goluri nu am luat, să scape singur cu portarul, să joace în spatele fundașilor. Tot am strigat la ei, le-am spus de atâtea ori că nu jucăm la offside.

Pregătim asta la antrenament. Sincer, nu îmi aduc aminte când am luat un gol, să plece în spatele fundașilor. Și astăzi am luat două, plus alte plecări, în care am avut noroc. Sunt foarte supărat pe ei, cum au tratat jocul astăzi în faza defensivă”.

Etapa următoare, Steaua va juca împotriva Unirii Slobozia, în deplasare.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures și Telekom Sport
Video: AS47

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-nu-si-a-iertat-jucatorii-dupa-ce-steaua-a-luat-doua-goluri-in-ghencea-de-la-dacia-unirea-de-cand-antrenez-nu-imi-amintesc-cand-am-luat-asa-gol-19196075

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-scapa-victoria-printre-degete-la-revederea-cu-suporterii-fc-buzau-obtine-primul-punct-la-timisoara-19196186

https://liga2.prosport.ro/seria-1/antrenorul-echipei-pandurii-ironic-dupa-ce-felipe-acosta-a-plecat-la-rivala-viitorul-pandurii-calin-cojocaru-am-crezut-ca-vrea-sa-mearga-la-un-club-adevarat-nu-sa-mearga-in-jos-19196140

 

 

Răzvan STÎNGĂ 15 Aug. 2021, 15:05 Liga 2
Pe aceeași temă