FOTO | Rapidiștii, motivați aparte înaintea derby-ului cu ASU Poli. Autorii, suporterii, așa cum susține clubul, sau noul antrenor Nicolae Grigore?

Marius ANGHEL 06 Dec. 2020, 13:28 Liga 2

Jucătorii Rapidului au avut parte de o motivație aparte înaintea derby-ului cu ASU Politehnica, care are loc la Timișoara, pe micuța arenă Știința, în etapa a 15-a a Ligii 2, ultima stabilită să aibă loc în 2020.

La debutul lui Nicolae Grigore ca antrenor principal la Rapid, Ionuț Voicu și coechipierii au fost întâmpinați în vestiarul stadionului de la Timișoara cu câte o descriere făcută fiecăruia de către suporteri. Cel puțin asta susține formația giuleșteană. Or fi aceiași suporteri care îi făceau pe jucători verze sau balerine?

Suporterii Rapidului sau noul antrenor Ștefan Grigore are mesaje pentru jucători înainte de derby-ul cu ASU Poli?

Marian Drăghiceanu a găsit deasupra cuierului din vestiar, unde îi atârna tricoul de joc, o hârtie în care suporterii cred că are următoarele calități: tehnică desăvârșită, determinare, agilitate, viteză, ambiție, disponibilitate mare la efort, bătăios, voință, rapiditate, sclipire, tehnică în regim de viteză, dorință și imprevizibilitate.

Lui Antonio Sefer i se spune că este un jucător special și că suporterii cred că are calitățile: capacitate de efort, stâng puternic, dorință, tehnică, pasator excelent, ambiție, exploziv, talent și tupeu.

Lui Raul Costin i se transmite că el e liderul care o să ducă Rapidul în Liga 1. Suporterii cred că are calitățile: experiență, capacitate de efort, dăruire, calmitate, viziune, precizie, poziționare, determinare.

”Având în vedere pandemia care ține suporterii departe de stadion, clubul Rapid încearcă să își mențină fanii aproape și chiar să îi implice în viața clubului. Astfel, în săptămâna premergătoare meciului de la Timișoara, suporterii au trimis către club mesaje în care evidențiau calitățile fiecărui jucător. Aceste mesaje au fost afișate în vestiarul echipei deasupra tricourilor de joc fiind citite de către fotbaliști lui Nicolae Grigore”, anunță Rapid.

Mai degrabă, această idee probabil aparține noului antrenor Nicolae Grigore, care vrea în acest mod să le dea jucătorilor încredere.

Jucătorii vor îmbrăca tricouri speciale, aproape semănătoare, care vor fi scoase la licitație ulterior

Galeriile celor două echipe sunt înfrățite, iar jucătorii vor îmbrăca, cel puțin în prima repriză, echipamente speciale, aproximativ asemănătoare, create pentru o cauză nobilă. Tricourile vor fi scoase la licitație, iar banii strânși vor fi donați filialei de la Timișoara a organizației Salvați Copiii.

Înainte de meci, cele două cluburi au pus la vânzare, într-un fan-shop comun, obiecte promoționale având însemnele vișiniu și viola.

Desfășurarea meciului ASU Poli – Rapid o poți vedea AICI.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-rapid-derby-fratesc-se-joaca-de-la-ora-1330-pe-modesta-arena-stiinta-dan-alexa-isi-intalneste-fosta-echipa-nicolae-grigore-debuteaza-ca-antrenor-la-giulesteni-19161527

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-15-ultima-programata-in-2020-liderul-fc-u-craiova-joaca-pe-terenul-lanternei-rosii-pandurii-alte-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-19161189

Marius ANGHEL 06 Dec. 2020, 13:28 Liga 2
Pe aceeași temă