FOTO | Petrolul a intrat în cantonament, iar la primul antrenament au fost prezenți 23 de jucători. Nae Constantin pregătește al doilea amical, cu Farul

Răzvan STÎNGĂ 29 Jun. 2021, 14:27 Liga 2

Petrolul a intrat de luni, 28 iunie, în cantonamentul de vară premergător debutului sezonului 2021/2022 de Liga 2. Acesta se va desfășura acasă, la Ploiești, până pe 9 iulie. Încă de când s-au reluat pregătirile, antrenorul Nicolae Constantin a declarat că nu e neapărată nevoie ca stagiul de pregătire să aibă loc în altă localitate.

Petrolul a intrat în cantonament cu 23 de jucători 

În cantonament au intrat, deocamdată, doar 23 de jucători. Primul antrenament s-a desfășurat la Strejnic, dar tinerii Mario Bratu, Mihai Constantinescu, Adrian Nicolae și Cristian Licsandru nu sunt momentan sub comanda lui Niculae Constantin, pentru că susțin Bacalaureatul. Ei vor ajunge în cantonament după ce vor termina examenul.

Portarii Nicolai Cebotari, Raul Avram și Alexandru Radu, fundașii  Sergiu Pârvulescu, Alberto Olaru, Ștefan Niță, Viorel Lică, Bart Meijers, Marian Huja, Antoniu Manolache, Valentin Țicu și Aris Oprea, mijlocașii Armando Vajushi, Silviu Pană, Alin Boțogan, Robert Enache, Eugeniu Cebotaru, Darius Buia, Mihai Nițescu, Alexandru Saim Tudor și atacanții  Sory Diarra, David Ilie și Simon Măzărache sunt cei 23 de jucători care au intrat în cantonamentul de la Ploiești.

Pentru petroliști, ziua de azi a coincis cu startul stagiului centralizat din această vară, cantonamentul «lupilor» derulându-se la Ploiești. «Am insistat pentru varianta de a rămâne acasă pentru că aici avem tot ce ne trebuie. Nu depindem de nimeni pentru terenuri, așa că ne putem face treaba în liniște», spunea, încă de la reluarea pregătirilor, antrenorul Nicolae Constantin, cel care, în această seară, a condus, la Strejnic, un prim antrenament al acestui cantonament.

Deocamdată, efectivul grupării noastre, cazată la Hotel Vigo, numără 23 de jucători:

– Nicolai Cebotari, Raul Avram, Alexandru Radu

– Sergiu Pârvulescu, Alberto Olaru, Ștefan Niță, Viorel Lică, Bart Meijers, Marian Huja, Antoniu Manolache, Valentin Țicu, Aris Oprea;

– Armando Vajushi, Silviu Pană, Alin Boțogan, Robert Enache, Eugeniu Cebotaru, Darius Buia, Mihai Nițescu, Alexandru Saim Tudor;

– Sory Diarra, David Ilie, Simon Măzărache.

După jumătatea săptămânii urmează să ajungă în cantonament și tinerii Mario Bratu, Mihai Constantinescu, Adrian Nicolae și Cristian Licsandru, cei care, în aceste zile, trăiesc emoțiile examenelor de Bacalaureat, fiind, astfel, învoiți pentru a se putea pregăti în liniște.

Sâmbătă, «lupii» vor merge la Brașov, pentru jocul amical cu Farul Constanța, ce se va disputa începând cu ora 13.00”, se arată pe site-ul FC Petrolul.

Petrolul, meci amical cu Farul, sâmbătă 

Până acum, Petrolul a disputat un singur meci amical, cu CSO Tricolorul, echipă din Liga 4 Prahova. L-a câștigat cu 1-0, grație reușitei lui Saim Tudor, din minutul 58.

Așadar, sâmbătă, Petrolul va disputa o altă partidă de verificare, cu Farul, la Brașov, de la ora 13:00.

Foto: FC Petrolul 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 29 Jun. 2021, 14:27 Liga 2
Pe aceeași temă