FOTO | Dacia Unirea Brăila și-a prezentat echipamentele de joc pentru Liga 2

Răzvan STÎNGĂ 15 Jun. 2021, 13:58 Liga 2

Dacia Unirea Brăila și-a prezentat echipamentele de joc cu care va aborda primul sezon după revenirea în Liga 2.

Echipa antrenată de Florentin Petre va dispune de trei ținute, pe care le va îmbrăca în meciurile de acasă, din deplasare, dar are și o a treia, de rezervă.

Dacia Unirea Brăila și-a prezentat echipamentele pentru Liga 2 

Primele două echipamente, care vor fi purtate în partidele de pe teren propriu și din deplasare, vor fi în ton cu culorile clubului, alb și albastru. Primul este albastru cu detalii albe în jurul brațelor, în timp ce al doilea este alb cu detalii albastre pe mâini. Echipamentul de rezervă al brăilenilor va fi negru, cu o porțiune de alb pe mâneci.

Nou-promovata a făcut publică informația pe pagina de Facebook, unde a mai anunțat și că în zilele următoare se vor face precizări în legătură cu sezonul de Liga 2. Până în acest moment, Dacia Unirea Brăila nu a comunicat vreo noutate cu privire la echipă, în sine, care să aibă legătură cu următorul campionat.

”Dacia Unirea Brăila și DPLAY Sport – reprezentantul Acerbis Sport Romania continuă colaborarea și în sezonul 2021-2022!

Echipa noastră va dispune de 3 echipamente de joc în noul sezon, cel de acasă va fi albastru complet, în deplasare va fi varianta pe alb, deasemenea, cel de-al treilea echipament, de rezervă, va fi negru.

«În primul rând vrem să felicităm întreg stafful și echipa pentru această promovare. Suntem bucuroși că putem continua această poveste frumoasă, împreună, și în Liga 2. Acerbis Sport România este alături de Dacia Unirea Braila»

Mulțumim domnului administrator Davide Zappavigna și managerului de vânzări Marius Pușcașu!

Vom reveni zilele următoare cu noi vești cu privire la noul sezon!

Forza DUB”, a anunțat Dacia Unirea Brăila.

Dacia Unirea Brăila revine pe Stadionul Municipal Brăila 

În această perioadă, Dacia Unirea Brăila încearcă să rezolve problemele cu obținerea Certificatului de Securitate pentru Stadionul Municipal Brăila, pentru a putea să joace din nou ”acasă”. După ce sezonul trecut de Liga 3 a disputat meciurile de pe teren propriu la Însurăței, acum formația pregătită de Florentin Petre este gata să revină pe arena proprie.

Informația că anumite lucrări vor avea loc la arenă în perioada următoare și că vor fi gata până la debutul Ligii a 2-a a fost dată ca sigură, astfel că Dacia Unirea Brăila va reveni pe Stadionul Municipal Brăila.

Dacia Unirea Brăila urmărește conturarea unui buget de aproximativ 400.000 de euro 

Clubul face demersuri și pentru conturarea unui buget care să asigure continuitatea pentru sezonul care urmează. Președintele Consiliului de Administrație al Daciei Unirea Brăila, Valentin Avramescu, afirma zilele trecute că aproximativ 400.000 de euro ar fi o sumă bună pentru o nou-promovată.

”Așteptăm sprijinul CJ, iar noi vom căuta să identificăm și alte surse de finanțare. Costurile în Liga a 2-a sunt mult mai mari. Cam două milioane de lei ar trebui să avem ca buget. Din punct de vedere administrativ, noi ne-am dovedit încă o dată competențele. Este foarte simplu să faci performanță când ai bani, mai greu când nu ai. Sunt multe necunoscute, dar de-a lungul timpului ne-am învățat cu greutățile”, a spus Valentin Avramescu zilele trecute.

Foto: Sorin Pană (Sport Pictures) și Dacia Unirea Brăila

https://liga2.prosport.ro/seria-1/as47-vrea-raspunsuri-publice-de-la-conducerea-csa-steaua-si-mapn-care-este-viitorul-echipei-de-fotbal-steaua-bucuresti-comunicatul-suporterilor-19189131

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-zicu-a-refuzat-sa-fie-antrenor-la-noul-farul-am-vorbit-cu-gica-hagi-propunerea-m-a-onorat-foarte-tare-dar-merg-pe-drumul-meu-19189128

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nae-constantin-a-sunat-adunarea-la-petrolul-si-a-avut-34-de-jucatori-la-primul-antrenament-simon-mazarache-este-ultima-noutate-a-ploiestenilor-19189064

Răzvan STÎNGĂ 15 Jun. 2021, 13:58 Liga 2
Pe aceeași temă