Fotbal Comuna Recea s-a despărțit de un fotbalist achiziționar recent. Maramureșenii nu i-au înregistrat contractul, iar el a ales Liga 3

Autor: Andrei PASCU Publicat: 30 Sep. 2020, 18:44 Actualizat: 30 Sep. 2020, 19:51 Liga 2
Fotbal Comuna Recea s-a despărțit de un fotbalist achiziționar recent. Maramureșenii nu i-au înregistrat contractul, iar el a ales Liga 3

Andrei Șendroiu (24 de ani) s-a despărțit după mai puțin de o lună de Fotbal Comuna Recea. Mijlocașul nu a apucat se debuteze pentru maramureșeni, dar a fost lăsat să plece de antrenorul Nae Constantin, care a declarat recent că are nevoie de mai multe transferuri la echipă. Din câte se pare, contractul dintre jucător și club nu a fost înregistrat.

Andrei Șendroiu: ”Sunt bine din punct de vedere fizic, iar dacă se apelează la mine cu Bascov voi da totul pe teren” 

Șendroiu s-a înțeles cu ACSO Filiași, echipă din Seria 6 a Ligii a 3-a. Este al treilea club pe care îl schimbă într-un timp relativ scurt. Înainte de Fotbal Comuna Recea, Andrei Șendroiu era legitimat la Pandurii. În ciuda acestui lucru, fotbalistul s-a declarat mulțumit de mutare, chiar dacă a coborât un eșalon. Este încrezător că sezonul următor poate juca din nou în Liga 2, cu ACSO Filiași, pentru că are un proiect foarte bun.

Filiaşi are o echipă foarte bună, cu jucători cu experienţă, valoroşi, care au mai evoluat în Liga 2 şi chiar în prima ligă. Cred că promovarea este un obiectiv realist ţinând cont de tot ce este acum aici. Sunt mulţumit de ceea ce am găsit. A contat mult şi că am prieteni la echipă şi mai ales că ştiu foarte bine şi staff-ul tehnic. Mario Găman şi Bobi Arjoca sunt doi oameni de calitate şi cred că împreună vor avea rezultatele dorite. Sunt bine din punct de vedere fizic, iar dacă se apelează la mine cu Bascov voi da totul pe teren“, a declarat Andrei Şendroiu, pentru Gazeta de Sud.

Mario Găman: ”Profităm de faptul că Recea nu i-a înregistrat contractul cu Şendroiu” 

Mario Găman, antrenorul celor din Filiași, este mulțumit de transferul lui Andrei Șendroiu. Este încrezător că experiența acumulată de acesta în Liga 2 va ajuta foarte mult echipa pe faza de atac. În primele etape din Liga 3, Găman a sesizat la echipa sa mai multe probleme în compartimentul ofensiv.

Am întărit atacul, pentru că şi la meciul trecut, în momentul când am avut o problemă medicală cu Fotescu, nu am prea avut soluţii, a trebuit să improvizăm. Profităm de faptul că Recea nu i-a înregistrat contractul cu Şendroiu. Acum s-a schimbat staff-ul, dânşii au venit cu alte opţiuni şi jucătorul a rămas liber. Eu şi Bobi, cunoscându-l foarte bine şi ştiind că este un jucător care ne poate ajuta am hotărât să-l aducem la echipă.

Andrei este în regulă cu totul, cu vizita medicală, testul Covid l-a făcut şi poate debuta cu Bascov. O să fie în lot. Şendroiu ne poate ajuta din toate punctele de vedere. Noi suntem genul de persoane care dăm încredere jucătorilor, avem o comunicare bună cu tot colectivul şi cred că este un factor important în bunul mers al lucrurilor”, a declarat Mario Găman pentru sursa amintită.

ACSO Filiași face parte, așadar, din Seria 6 din Liga 3. După consumarea etapei a 3-a se află pe locul 4, cu 6 puncte. În următoarea rundă, echipa din Filiași se deplasează pe terenul celor de la Unirea Bascov, ultimul loc, 10.

Foto: ACSF Maramureș Recea  

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 30 Sep. 2020, 18:44 Actualizat: 30 Sep. 2020, 19:51 Liga 2
Pe aceeași temă