Fotbal Comuna Recea e invincibilă în amicale. A câștigat și partida cu Avântul Reghin, în care Florin Fabian a testat un jucător ultima dată la Dunărea Călărași

Autor: Andrei PASCU Publicat: 07 Feb. 2021, 12:14 Actualizat: 07 Feb. 2021, 12:33 Liga 2
Fotbal Comuna Recea e invincibilă în amicale. A câștigat și partida cu Avântul Reghin, în care Florin Fabian a testat un jucător ultima dată la Dunărea Călărași

Fotbal Comuna Recea joacă meci amical după meci amical și obține victorie după victorie. Chiar dacă are programate partide de verificare cu echipe din eșaloane inferioare, mai slab cotate ca ea, formația din Recea reușește să le câștige.

Ultima confruntare, cu Avântul Reghin (locul 3 în Seria 9 din Liga 3), a fost câștigată cu 2-1.

Fotbal Comuna Recea a marcat câte un gol pe repriză cu Avântul Reghin 

Partida a avut loc tot la Iclod, unde s-au mai jucat și alte teste ale maramureșenilor în această perioadă de pregătire. Lucrurile au mers bine pentru Fotbal Comuna Recea încă din prima repriză. A terminat-o în avantaj, 1-0, după reușita semnată de Alin Văsălie.

În partea a doua, antrenorul Florin Fabian a schimbat mare parte din echipă, iar Recea a mai marcat un gol, dar a și primit unul. Pentru echipa din Liga 2 a înscris Rassambek Akhmatov, în timp ce pentru Avântul Reghin a punctat Adrian Murar, de la 11 metri.

Fotbal Comuna Recea în prima repriză: Răilean – Potcoavă, Burdeț, Urs, Ispas, Ahmatov, Micaș, Chinde, Fică, Văsălie, Batin

Fotbal Comuna Recea în a doua repriză: Bota – Jucan, Oiță, Gal, Lihet, Bura, Szecui, Anghel, Fică, Coman, Brata

Florin Fabian testează un jucător de la Dunărea Călărași, pe Codruț Anghel

De menționat mai este faptul că în această perioadă Florin Fabian are în teste un jucător, pe mijlocașul de 26 de ani Codruț Anghel, de la Dunărea Călărași. Acesta are în actuala stagiune doar trei meciuri pentru formația lui Cristian Pustai, două în Liga 2 și unul în Cupa României. De altfel, la Călărași a ajuns la începutul campionatului.

Antrenorul Florin Fabian a declarat la finalul confruntării dintre Fotbal Comuna Recea și Avântul Reghin că este destul de mulțumit de jocul echipei, mai ales că jucătorii sunt obosiți. După cum a afirmat, antrenamentele din ultimele zile au fost destul de solicitante, iar asta s-a simțit.

”Am jucat cu o echipă bună de Liga 3 și, în ciuda oboselii pe care au acumulat-o în această săptămână, băieții s-au descurcat bine. Au avut atitudine și s-au angrenat la efort, dar mai sunt câteva lucruri de pus la punct. Sunt mulțumit pentru că și rezultatele din amicale ne ajută și sperăm ca peste două săptămâni, când se reia campionatul, să fim bine pregătiți”, a declarat Florin Fabian pentru Axa News.

Fotbal Comuna Recea mai are cel puțin două meciuri amicale până la reluarea Ligii 2 

Până acum, de la reluarea pregătirilor, Fotbal Comuna Recea a mai jucat alte trei meciuri amicale. Le-a câștigat și pe acelea: 5-0 cu Someșul Dej (Liga 3), 2-0 cu Recolta Dorolț (Liga 4 Satu Mare) și 4-0 cu Sticla Arieșul Turda (Liga 3).

Potrivit sursei amintite, Fotbal Comuna Recea mai are programate până acum alte două meciuri amicale, ambele cu echipe din Liga 3. Maramureșenii vor mai juca împotriva celor de la Progresul Șomcuta Mare și contra Sportul Șimleu Silvaniei. Primul dintre ele va avea loc miercuri, la Iclod, în timp ce al doilea se va disputa sâmbătă, dar locația nu a fost încă stabilită.

Foto: ACSF Maramureș Recea

 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 07 Feb. 2021, 12:14 Actualizat: 07 Feb. 2021, 12:33 Liga 2
Pe aceeași temă