Fotbal Comuna Recea, victorie împotriva unei echipe din Liga 4 în al doilea test al iernii. Maramureșenii, anunțuri în privința transferurilor, cantonamentului și meciurilor amicale

Andrei PASCU 01 Feb. 2021, 10:27 Liga 2
Fotbal Comuna Recea, victorie împotriva unei echipe din Liga 4 în al doilea test al iernii. Maramureșenii, anunțuri în privința transferurilor, cantonamentului și meciurilor amicale

Fotbal Comuna Recea a disputat un nou meci amical, la Iclod. Echipa preluată recent de Florin Fabian a avut a doua partidă de verificare din această iarnă împotriva formației din Liga 4 Satu Mare, Recolta Dorolț. Fotbal Comuna Recea s-a impus cu 2-0 iar printre marcatori s-a aflat și Paul Batin.

Formația din Liga 2 avea 1-0 încă de la pauză, iar în partea a doua a mai marcat un gol. Pe lângă Batin, venit în această iarnă la Recea, în dreptul marcatorilor și-a mai trecut numele și Mărieș. Florin Fabian a vrut să vadă cât mai mulți jucători la treabă, motiv pentru care a folosit două echipe mult diferite în cele două reprize.

Florin Fabian a anunțat transferuri la Recea: ”Este posibil să mai aducem un fundaș central și un mijlocaș ofensiv” 

Antrenorul a vorbit la finalul meciului despre prima săptămână la Fotbal Comuna Recea și este mulțumit de cele întâmplate. În același timp, a anunțat că sunt șanse foarte mari ca la echipă să mai ajungă doi jucători cel puțin, un fundaș și un mijlocaș.

Am folosit din nou echipe diferite în cele două reprize, pentru a putea vedeea la lucru toți fotbaliștii. Am avut un ritm bun, dar scorul nu refelectă realitatea din teren, pentru că am tratat superficial mai multe faze de atac.

În general sunt mulțumit de jucători, după prima săptămână pe care am petrecut-o împreună. Este posibil să mai aducem un fundaș central și un mijlocaș ofensiv”, a declarat Florin Fabian pentru Axa News.

Fotbal Comuna Recea în prima repriză: Răilean, Lihet, Cordoș, Burdeț, Ispas, Micaș, Bura, Lung, Brata, Chinde, Batin

Fotbal Comuna Recea în repriza a doua: Bota – Lihet, Urs, D. Simion, Ispas – Văsălie, Szecui, Mărieș, Balha, Jucan. M. Coman

Fotbal Comuna Recea intră de luni în cantonament și mai are programate două amicale 

Conform sursei amintite, de luni, 1 februarie, Fotbal Comuna Recea intră într-un cantonament pe plan local, timp în care va mai juca încă două meciuri amicale. Până acum, au fost programate partidele cu Arieșul Turda, chiar în prima zi de cantonament, și cu Avântul Reghin, sâmbătă, 4 februarie.

Maramureșenii au mai disputat o partidă de verificare până în acest moment, pe lângă cea cu Recolta Dorolț. Au jucat contra echipei de Liga 3, Someșul Dej, în fața căreia s-au impus cu 5-0, prin golurile lui Micaș, de două ori, Brata, Mărieș și Balha.

Foto: ACSF Maramureș Recea

 

Andrei PASCU 01 Feb. 2021, 10:27 Liga 2
Pe aceeași temă