Al cincilea meci amical și a cincea victorie pentru Recea. Ultimul succes, cu liderul Seriei 9 din Liga 3, Unirea Dej

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 12 Feb. 2021, 15:43 Liga 2
Al cincilea meci amical și a cincea victorie pentru Recea. Ultimul succes, cu liderul Seriei 9 din Liga 3, Unirea Dej

Fotbal Comuna Recea s-a reorientat repede după ce amicalul cu divionara a treia, Progresul Șomcuta Mare, de la Iclod, a picat. În cele din urmă a disputat o partidă de verificare împotriva celor de la Unirea Dej, tot din eșalonul al treilea din România.

Rassambek Akhmatov și Alin Burdeț au marcat pentru Fotbal Comuna Recea 

Formația din Recea și-a păstrat statutul de favorită și de această dată, la fel ca în toate celelalte amicale din pauza de iarnă, și a câștigat cu 2-0. Însă, după primele 45 de munute scorul a fost egal, 0-0. Succesul a fost adus prin golurile lui Rassambek Akhmatov, minutul 50, și Alin Burdeț, minutul 59.

ACSF Recea: Bota – Potcoavă, Burdeț,  Urs, Ispas, Akmatov, Micaș,  Mărieș,  Fica, Batin, Văsălie. Au mai jucat: Răilean, Lihet, Mendoza, Coman, Jucan, Oiță, Brata, Szecui, Bura, Chinde Gal

Cum Unirea Dej este liderul Seriei 9 din Liga 3, antrenorul formației Fotbal Comuna Recea, Florin Fabian, consideră că succesul este unul important. A evidențiat faptul că adversara a pus probleme importante jucătorilor săi.

A fost un joc util cu un adversar bun. Prima repriză a fost echilibrată, dar în partea a doua a meciului am reușit să ne impunem. Am început partida cu o formulă de echipă apropiată de aceea pe care o voi trimite în teren la primul meci oficial, dar mai pot apărea modificări”, a declarat Florin Fabian, Glasul Maramureșului.

Fotbal Comuna Recea a câștigat și precedentele patru meciuri amicale 

Până acum, de la reluarea pregătirilor, Fotbal Comuna Recea a mai jucat alte patru meciuri amicale. Le-a câștigat și pe acelea: 5-0 cu Someșul Dej (Liga 3), 2-0 cu Recolta Dorolț (Liga 4 Satu Mare), 4-0 cu Sticla Arieșul Turda (Liga 3) și 2-1 cu Avântul Reghin (Liga 3).

Următorul amical pentru clubul din Recea este programt sâmbătă, 13 februarie, cu Sportul Șimleu Silvaniei (Liga 3).

Foto: ACSF Maramureș Recea

 

 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 12 Feb. 2021, 15:43 Liga 2
Pe aceeași temă