Fotbal Comuna Recea câștigă tot în 2021, acum cu Paul Batin omul meciului. A înregistrat o nouă victorie în fața unei echipe dintr-un eșalon inferior

Autor: Andrei PASCU Publicat: 04 Feb. 2021, 17:32 Actualizat: 04 Feb. 2021, 20:42 Liga 2
Fotbal Comuna Recea câștigă tot în 2021, acum cu Paul Batin omul meciului. A înregistrat o nouă victorie în fața unei echipe dintr-un eșalon inferior

Fotbal Comuna Recea se descurcă bine în meciurile amicale din această iarnă. Deși, ce-i drept, joacă împotriva unor cluburi din eșaloane inferioare lor, maramureșenii continuă să adune victorii. Ultima partidă de verificare s-a jucat miercuri, iar Fotbal Comuna Recea s-a impus la scor.

Fotbal Comuna Recea, victorie cu 4-0 contra formației Sticla Arieșul Turda

Clubul din Recea, preluat nu în urmă cu foarte mult timp de Florin Fabian, a câștigat cu 4-0 contra echipei Sticla Arieșul Turda (locul 7 în Seria 9 din Liga 3). În partida care s-a disputat la Iclod, Cluj, omul meciului a fost Paul Batin. Atacantul a marcat de două ori, iar Marius Coman și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. Una dintre reușite s-a contorizat în urma unui autogol.

Antrenorul Florin Fabian a testat din nou mulți jucători, pentru a vedea pe cine se poate baza cel mai mult la reluarea Ligii 2. El a schimbat semnificativ echipa la pauză, lucru pe care l-a repetat și în meciurile amicale anterioare. A remarcat și o problemă până acum, în atac.

”Am utilizat din nou formule diferite în fiecare repriză, pentru a-i putea vedea la lucru pe toți jucătorii din lot. Ținând cont că de la începutul săptămânii am făcut câte două antrenamente pe zi, sunt mulțumit de joc. Mai avem de lucru în atac, dar nu ne-am antrenat pe terenuri bune pentru a putea stabili anumite automatisme”, a declarat Florin Fabian, citat de Axa News.

Fotbal Comuna Recea, în prima repriză: Bota – Potcoavă, Oiță, Burdeț, Ispas, Ahmatov, Micaș, Văsălie, Fică, Mărieș, M. Coman
Fotbal Comuna Recea, în repriza a doua: Răilean – Lihet, Gal, Urs, D. Simion, Bura, Szecui, Jucan, Lung, Chinde, Batin
Antrenor: Florin Fabian

Fotbal Comuna Recea, victorii pe linie și fără gol primit în 2021 

Până acum, de la reluarea pregătirilor, Fotbal Comuna Recea a mai jucat alte două meciuri amicale. Le-a câștigat și pe acelea: 5-0 cu Someșul Dej (Liga 3) și 2-0 cu Recolta Dorolț (Liga 4 Satu Mare).

De luni, 1 februarie, Fotbal Comuna Recea a intrat într-un cantonament pe plan local, iar sâmbătă va mai disputa un alt meci amical. Va evolua contra celor de la Avântul Reghin, dar mai are programate alte două pentru săptămâna care urmează, cu Progresul Șomcuta Mare și Sportul Șimleu Silvaniei.

Foto: Paul Ursachi / Sport Pictures 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 04 Feb. 2021, 17:32 Actualizat: 04 Feb. 2021, 20:42 Liga 2
Pe aceeași temă