Fotbal Comuna Recea a debutat în 2021. Primul meci amical al anului, tranșat de o manieră clară contra Someșului Dej

Andrei PASCU 31 Jan. 2021, 12:32 Liga 2
Fotbal Comuna Recea a debutat în 2021. Primul meci amical al anului, tranșat de o manieră clară contra Someșului Dej

Fotbal Comuna Recea a reluat pregătirile, iar zilele trecute a organizat și primul meci amical. Maramureșenii au disputat o partidă de verificare cu locul 5 din Seria 10 a Ligii a 3-a, Someșul Dej. Echipa din Recea s-a impus cu 5-0.

Măcinată de probleme în această perioadă, din pricina banilor în special, Fotbal Comuna Recea încearcă să supraviețuiască din punct de verede sportiv, până problemele se vor rezolva. Dacă se vor rezolva. Pe stadionul Iclod, din Cluj, a avut loc confruntarea cu Someșul Dej.

Florin Fabian, la primul meci pe banca echipei din Recea 

Echipa din Liga 2 a câștigat, așadar, cu 5-0, grație golurilor marcate de Micaș, de două ori, Brata, Mărieș și Balha, potrivit Dej 24. Echipa din Recea nu a anunțat nimic cu privire la meciul amical sau la perioada de pregătire, în acest moment fiind apăsată de aspectele legate de continuarea activității.

Partida a fost prima cu antrenorul Florin Fabian pe bancă. El a fost alesul conducerii, după ce contractul cu Nicolae Constantin nu a mai fost prelungită, deși toate aspectele duceau către această direcție.

Fotbal Comuna Recea a pierdut în primă fază procesul cu Ciprian Danciu, dar va face recurs 

Principala problemă cu banii de la Fotbal Comuna Recea e reprezentată de procesul pierdut cu fostul antrenor Ciprian Danciu. Acesta a reclamat la Federația Română de Fotbal modul în care clubul i-a reziliat contractul scadent în vara lui 2022. În urma judecării cazului, antrenorul a câștigat, astfel că Fotbal Comuna Recea este nevoită să îi plătească 60.000 de euro. Suma include și cheltuielile de judecată.

Fotbal Comuna Recea va face însă recurs asupra deciziei. Președintele Florin Gherasim neagă că înțelegerea echipei cu Ciprian Danciu a fost reziliată, astfel că se așteaptă ca maramureșenii să primească aviz favorabil la rejudecare. În caz contrar, clubul riscă să se desființeze, după cum a recunoscut chiar conducătorul.

Foto: Paul Ursachi/ Sport Pictures și ACSF Maramureș Recea

https://liga2.prosport.ro/seria-1/desfiintarea-bate-la-usa-la-recea-clubul-a-pierdut-procesul-cu-ciprian-danciu-si-trebuie-sa-plateasca-o-suma-foarte-mare-maramuresenii-conteaza-doar-pe-recurs-presedintele-florin-gherasim-e-sincer-19167088

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-comuna-recea-are-antrenor-florin-fabian-alesul-conducerii-pentru-salvarea-de-la-retrogradare-maramuresenii-negociaza-transferul-unui-atacant-important-si-au-primit-vesti-bune-din-partea-c-j-19166108

https://liga2.prosport.ro/seria-1/90-de-straini-in-prima-parte-a-ligii-2-petrolul-a-utilizat-cei-mai-multi-doua-echipe-n-au-avut-niciunul-56-sunt-debutanti-29-au-marcat-19166324

 

 

 

 

Andrei PASCU 31 Jan. 2021, 12:32 Liga 2
Pe aceeași temă