Fotbal Comuna Recea a încurcat-o pe CS Mioveni, iar entuziasmul e la cote înalte în tabăra maramureșenilor. Florin Fabian: ”Fiecare punct contează pentru noi”

Răzvan STÎNGĂ 28 Feb. 2021, 14:21 Liga 2

Contrar problemelor pe care le are la nivel de conducere, în special din pricina anumitor aspecte de ordin economic, Fotbal Comuna Recea a început bine anul. În etapa a 17-a din Liga 2, maramureșenii au scos un egal cu CS Mioveni, în deplasare, scor 1-1.

A fost al doilea meci și al doilea punct obținut de formația pregătită de Florin Fabian în 2021. În prima rundă, a înregistrat un 0-0 pe teren propriu cu Concordia Chiajna. La finalul confruntării de la Mioveni, Fabian a avut declarații prin care a prezentat entuziasmul în care se regăsește Fotbal Comuna Recea.

Florin Fabian: ”Am obținut un punct pe terenul unei dintre echipele foarte bune ale Ligii 2” 

A recunoscut însă că au fost momente, în special în prima repriză, când CS Mioveni a dominat și a avut ocazii să marcheze în mai multe rânduri. În cele din urmă, după pauză a schimbat un pic strategia, iar maramureșenii au început să devină și ei periculoși. Drept dovadă, a picat și golul egalizator.

Sunt bucuros pentru punctul obținut. Am început destul de apatic jocul, ne-am retras prea mult pe faza de construcție a adversarului și astfel le-am dat ocazia celor de la Mioveni să se apropie de poarta noastră. Am știut că au un joc organizat, bazat în special pe mingi în adâncime sau centrări pentru atacanții lor, Blănaru și Rusu.

Chiar dacă în primele 45 de minute am fost dominați, după pauză am început foarte bine și am reușit să înscriem prin Mărieș, după care am mai ratat două ocazii importante de gol prin Văsălie și Coman. În ultimele minute, cu o organizare foarte bună, n-am mai lăsat spații adversarului și am obținut un punct pe terenul unei dintre echipele foarte bune ale Ligii 2.

Îmi pare rău pentru antrenorul Alexandru Pelici, pe care-l apreciez, și sper să-și realizeze obiectul de a califica echipa în play-off. Avem și noi însă un obiectiv, salvarea de la retrogradare, și fiecare punct contează pentru noi”, a declarat Florin Fabian, citat de Glasul Maramureșului.

Fotbal Comuna Recea a diminuat șansele Mioveniului la play-off 

CS Mioveni a deschis scorul cu Fotbal Comuna Recea în minutul 31, prin Ionuț Rădescu. Oaspeții au egalat la puțin timp după ce s-a reluat partea a doua, în minutul 49, prin Alexandru Mărieș.

Fotbal Comuna Recea e pe locul 16 în Liga 2, cu 16 puncte în 15 meciuri. CS Mioveni e pe 10, cu 24 de puncte în 16 partide. În cazul unui succes, formația lui Alexandru Peloci ar fi fost pe loc de play-off, dar egalul îi diminuează serios posibilitatea calificării în grupa pentru promovare.

Fotbal Comuna Recea are meci pe teren propriu în runda a 18-a, cu Universitatea Cluj. CS Mioveni va evolua în deplasare, cu U Craiova 1948 SA.

Foto: CS Mioveni și Glasul Maramureșului 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pas-gresit-pentru-asu-politehnica-la-slobozia-dan-alexa-sunt-dezamagit-pentru-ca-la-cum-am-jucat-in-repriza-a-doua-trebuia-sa-castigam-19171810

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valentin-suciu-nu-foarte-multumit-de-arbitraj-la-egalul-csikszeredei-cu-ripensia-putea-macar-sa-atentioneze-mai-multi-jucatori-asta-este-19171806

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-posturile-de-presedinte-si-director-sportiv-nu-reprezinta-o-prioritate-pentru-rapid-andrei-nicolescu-a-fost-prea-mult-scandal-cate-luni-de-restante-salariale-au-jucatorii-19171775

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-marc-a-semnat-prelungirea-contractuala-cu-concordia-chiajna-durata-intelegerii-19171769

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 28 Feb. 2021, 14:21 Liga 2
Pe aceeași temă