Fotbal Comuna Recea are antrenor! Florin Fabian, alesul conducerii pentru salvarea de la retrogradare. Maramureșenii negociază transferul unui atacant important și au primit vești bune din partea C.J.

Răzvan STÎNGĂ 22 Jan. 2021, 20:05 Liga 2
Fotbal Comuna Recea are antrenor! Florin Fabian, alesul conducerii pentru salvarea de la retrogradare. Maramureșenii negociază transferul unui atacant important și au primit vești bune din partea C.J.

Problemele la Fotbal Comuna Recea încep să se rezolve din toate punctele de vedere: financiar și sportiv. În privința finanțării de la autoritățile locale, conducerea clubului a ajuns la un acord cu Consiliul Județean Maramureș, care și-a dat acordul să ajute echipa și în anul 2021.

Fotbal Comuna Recea are promisiuni și din partea unor oameni de afaceri 

Deocamdată, suma nu a fost stabilită, pentru că se va face în curând bugetul județean, iar abia apoi Fotbal Comuna Recea va afla pe ce bani se poate baza. Afirmația a fost făcută de președintele Florin Gherasim, care a mai punctat că s-au găsit și câțiva oameni de afaceri care și-au arătat disponibilitatea să dea o mână de ajutor.

Am reușit să ne întâlnim cu reprezentanții Consiliului Județean Maramureș și am promit promisiunea că vom fi sprijiniți financiar și în acest an. Vom ști pe ce sumă ne vom putea baza doar după stabilirea bugetului județului pe anul 2021. Au mai venit lângă noi niște oameni de afaceri și acum suntem ceva mai optimiști”, a declarat Florin Gherasim, pentru Glasul Maramureșului.

Florin Fabian, noul antrenor al echipei Fotbal Comuna Recea 

În plus Fotbal Comuna Recea a rezolvat și problema antrenorului. Chiar dacă în urmă cu câteva săptămâni conducerea afirma pentru Liga2.ro că sunt toate șansele ca pe banca tehnică să revină Nicolae Constantin, lucrurile nu s-au mai concretizat. Potrivit sursei amintite, Florin Fabian este alesul. E fost jucător, 2006-2007, și antrenor, 2008-2010, la FC Baia Mare. Din 2012, Fabian a inițiat și s-a ocupat de Școala de Fotbal Primavera Satu Mare.

Contractul cu Nae s-a terminat, dar vrem să vină tot dânsul, să continue cu echipa. O să discutăm cu dumnealui, discuțiile au rămas neîncheiate. A zis că nu are oferte, a zis că dacă vom avea condițiile necesare, vom continua împreună.

(N.r. – Referitor la problemele cu banii) Speranța moare ultima! Eu zic că se vor rezolva problemele cu banii. La început am fost puțin pesimiști, dar acum, pe zi ce trece, sunt discuții din ce în ce mai concrete. Lucrurile se mișcă. Întotdeauna, dacă ai și un pic de credință… te ajută”, declara Vasile Bumba, directorul sportiv al echipei din Recea, pentru Liga2.ro în primele zile din 2021.

Atacantul Paul Batin, în negocieri cu Fotbal Comuna Recea 

După numirea noului antrenor, Fotbal Comuna Recea se pregătește și de un transfer. Atacantul Paul Batin (33 de ani) este foarte aproape să semneze cu clubul maramureșean. Vârful este liber de contract încă din august anul trecut, când a încheiat conturile cu Minaur Baia Mare, echipă pe care Fotbal Comuna Recea a învins-o în ”dubla” de promovare în Liga 2, la finalul sezonului trecut de Liga 3.

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 22 Jan. 2021, 20:05 Liga 2
Pe aceeași temă