Fostul primar al unei comune, numit administrator special la Dunărea Călărași

Marius ANGHEL 27 Aug. 2021, 19:39 Liga 2
Fostul primar al unei comune, numit administrator special la Dunărea Călărași

Un fost primar de comună este alesul Consiliului Județean Călărași în vederea ocupării funcției de administrator special al clubului Dunărea Călărași, în contextul procedurii insolvenței, anunță Arena Media.

În ședința de joi, 26 august 2021, a Consiliului Județean Călărași s-a supus la vot și aprobat desemnarea lui Aurel Ionel Stan ca administrator special al AFC Dunărea 2005 Călărași, în contextul în care la data de 12 august 2021 Tribunalul Călărași a decis deschiderea procedurii generale a insolvenţei clubului din Liga 2 înaintată de președintele Consiliului Director al Dunării, Cristian Zanfir, la data de 29 iunie 2021.

Stan primise și votul Adunării Generale a Asociaților clubului Dunărea, convocat la 20 august.

Următorul termen preschimbat pentru procesul de insolvență al clubului călărășean este stabilit pentru data de 2 septembrie 2021.

Mihaela Stan, administrator judiciar la Dunărea. Aurel Ionel Stan, administrator special

Tribunalul Călărași a decis în ședința de deschidere a procedurii generale a insolvenţei clubului Dunărea ca administrator judiciar provizoriu, până la confirmarea sa, a administratorului judiciar desemnat de adunarea creditorilor ori de creditorul care deţine mai mult de 50 la sută din valoarea creanţelor pe CC INSOL S.P.R.L. – FILIALA CĂLĂRAŞI, reprezentată de practician în insolvenţă Mihaela Stan. Aceasta este persoana numărul 1 care ia decizii de acum la Dunărea Călărași.

Aurel Ionel Stan, fost primar PSD al comunei călărășene Cuza Vodă în perioada 2008-2016, va răspunde în fața Mihaelei Stan și va îndeplini următoarele atribuții: participă, în calitate de reprezentant al debitorului, la judecarea acțiunilor în justiție izvorâte din parcurgerea acestei proceduri; formulează contestații în cadrul procedurii reglementate de prezenta lege; propune un plan de reorganizare; administrează activitatea debitorului, sub supravegherea administratorului judiciar, după confirmarea planului, doar în situația în care nu i s-a ridicat debitorului dreptul de administrare; după intrarea în faliment, participă la inventar, semnând actul, primește raportul final și situația financiară de încheiere și participă la ședința convocată pentru soluționarea obiecțiunilor și aprobarea raportului; primește notificarea închiererii procedurii.

Antrenorul Mirel Condei a anunțat reduceri salariale de 50 la sută și renunțarea la cinci jucători

La începutul săptămânii, la 23 august, antrenorul Dunării, Mirel Condei, anunța că clubul a făcut o analiză după primele patru meciuri din acest sezon și că s-a decis o reducere salarială de 50 la sută, iar cinci jucători din lot sunt liberi să-și caute alte echipe, renunțându-se la ei. Condei a refuzat însă să le dea numele jucătorilor.

”Am făcut o analiză după aceste etape. Este drept că am început ceva mai târziu pregătirea, am încercat să aducem jucători care să ne ajute foarte mult. Am luat deja câteva decizii. Patru-cinci jucători vor părăsi echipa! Vom umbla și la partea contractuală. Diminuarea salariilor cu 50 la sută în actuala formulă și vom renunța la această modificare atunci când echipa ajunge la obiectivul propus, locurile 1-6”, a spus, în exclusivitate pentru Liga2.ro, Mirel Condei.

Dunărea Călărași a înregistrat două remize și două înfrângeri în acest sezon. A început campionatul cu un 3-3 spectaculos în deplasare la Ripensia Timișoara, apoi a pierdut acasă cu 1-3 cu Politehnica Timișoara, pentru ca la Unirea Dej să obțină o remiză la scorul de 0-0. Runda trecută a pierdut cu 0-3 acasă cu FC Buzău.

Echipa se află pe locul 15 în Liga 2, cu 2 puncte, iar sâmbătă, de la ora 11:00, în etapa a 5-a, joacă în deplasare la Avrig cu nou-promovata CS Comunal Șelimbăr (locul 13, 3 puncte).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ionel-ganea-nu-a-luat-nici-acum-banii-de-la-dunarea-calarasi-si-il-ataca-dur-pe-presedintele-cj-la-11-dimineata-desface-prima-butelie-de-vin-un-nenorocit-care-si-a-batut-joc-de-oameni-19197951

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-decizii-drastice-luate-la-dunarea-calarasi-dupa-ce-s-au-obtinut-doua-puncte-in-primele-patru-meciuri-jucatorii-s-au-ales-cu-salariile-taiate-la-jumatate-iar-cinci-componenti-ai-lotului-nu-19197258

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-a-inceput-procedura-de-intrare-in-insolventa-ce-transmite-clubul-si-mesajul-transant-al-lui-ionel-ganea-fostul-director-tehnic-al-echipei-el-trebuie-tras-la-raspundere-pen-19190807

Marius ANGHEL 27 Aug. 2021, 19:39 Liga 2
Pe aceeași temă