Fost arbitru prim-divizionar și președinte CJA Sibiu, în stafful CSC Șelimbăr după despărțirea clubului de Ioan Luca. ”Am fost surprins de propunere și am acceptat”

Ovidiu BOICA 24 Oct. 2023, 17:59 Liga 2
Fost arbitru prim-divizionar și președinte CJA Sibiu, în stafful CSC Șelimbăr după despărțirea clubului de Ioan Luca. ”Am fost surprins de propunere și am acceptat”

Marian Bordean este noul delegat al echipei de seniori a clubului CSC Șelimbăr. Fostul arbitru a ocupat ultima dată funcția de președinte al Comisiei Județene de Arbitri din cadrul Asociației Județene de Fotbal Sibiu. Acesta îi ia locul lui Ioan Luca.

”Am fost surprins de propunerea care mi s-a făcut de către oficialii echipei din Șelimbăr. Am fost sunat de domnul Șerban săptămâna trecută, ne-am întâlnit și am discutat la o cafea, mi s-a prezentat proiectul pe care îl au la Șelimbăr, mi s-a părut ceva interesant și, după un scurt timp de gândire, am acceptat propunerea lor. Am însoțit echipa în deplasarea de la Piatra Neamț, am fost fascinat și îmi doresc să mă alătur acestui proiect”, a declarat, pentru Liga2.ro, Marian Bordean.

Fostul arbitru și președinte al CJA Sibiu Marian Bordean, noul delegat al CSC Șelimbăr

Originar din Sibiu, Marian Bordean (47 de ani) a fost arbitru de centru până în urmă cu 10 ani, când a pus capăt carierei. În 2008 și 2009, el a condus 17 meciuri din primul eșalon din România. În paralel, Bordean este și profesor de sport la școala din Porumbacu de Sus.

”Ne bucurăm că Marian a acceptat să ni se alăture. Îl cunosc de multă vreme și l-am stimat dintotdeauna. Este o persoană echilibrată, serioasă, care va aduce un plus staff-ului nostru. Fiind în temă, cum se spune, cu tot ce apare nou în arbitraj, cu siguranță că ne va ajuta și în acest sens, va discuta cu băieții, îi va pune la curent cu ultimele noutăți din regulament. Sunt convins că am făcut o alegere foarte bună și sperăm ca această colaborare să fie de lungă durată”, a spus, la rândul său, președintele secției de fotbal din cadrul CSC Șelimbăr, Remus Șerban.

”Bun venit, Marian Bordean!!!
Începând de azi, Marian va ocupa funcția de Delegat al echipei noastre de seniori.
Ii uram mult succes alături de Călăreții Roșii!!!”, a transmis, cu multe semne de exclamare, CSC Șelimbăr.

Marian Bordean, prezentat la CSC Șelimbăr, printr-un anunț și o fotografie, de directorul general Cornel Stănilă.

Ioan Luca a făcut un ”pas în spate” și CSC Șelimbăr i-a mulțumit!

Anunțul clubului din județul Sibiu vine a doua zi după ce s-a comunicat despărțirea de Ioan Luca, cel care a ocupat funcția de director sportiv în ultimele două sezoane și îndeplinea și rolul de delegat al echipei.

”Mulțumim, Ioan Luca!!!
Aflat alături de noi încă de la început, directorul sportiv Nelutu Luca a ales sa facă un “pas in spate” și sa nu mai continue alături de “călăreți“.
Ii mulțumim pentru toată munca depusă alături de noi, și ii urăm mult succes pe mai departe!!!”, a anunțat CSC Șelimbăr.

CSC Șelimbăr ocupă locul 2 în Liga 2, cu 21 de puncte acumulate în 10 meciuri, iar în runda a 11-a joacă acasă, la Cisnădie, cu CSC Dumbrăvița (locul 3, 18 puncte), sâmătă, de la ora 11:00, când va fi și debutul ca delegat al lui Marian Bordean.

Foto: CSC Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cfc-arges-csm-slatina-pune-punct-etapei-a-10-a-a-ligii-2-19289870

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dacia-unirea-braila-petitie-pentru-renovarea-stadionului-ruina-19289871

https://liga2.prosport.ro/seria-1/presedintele-executiv-al-ceahlaului-marin-mitran-demis-19289859

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-si-a-inaugurat-magazinul-oficial-19289808

Ovidiu BOICA 24 Oct. 2023, 17:59 Liga 2
Pe aceeași temă