Foresta vrea o colaborare strânsă cu LPS și cluburile private din județul Suceava

Marius ANGHEL 28 Jan. 2017, 16:59 Liga 2
Foresta vrea o colaborare strânsă** cu LPS și cluburile private din județul Suceava

Foresta a deplasat în cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc 23 de jucători, câțiva dintre aceștia fiind jucători tineri, de perspectivă, precum mijlocașul Alexandru Ivan, 21 de ani, ex Bucovina Pojorâta, juniorul fălticenean Francisc Vicovanu, sau Cosmin Coroamă, Cosmin Buziuc, Alin Florescu și Florin Muntean, de la Liceul cu Program Sportiv Suceava.

„Sunt jucători care efectuează în premieră un stagiu de pregătire sub comanda lui Cristi Popovici. Vrem să avem parte de o colaborare cât mai strânsă cu cei de la LPS, dar și cu oricare club privat din Suceava. Sper ca tinerii vizați să facă pasul spre echipa mare să profite de această oportunitate, pentru că sunt sigur că antrenorul Cristi Popovici le va oferi șansa să demonstreze de ce sunt în stare. În mod cert vor avea parte de susținerea noastră”, a declarat directorul sportiv Dănuț Perjă.

În privința componenței lotului pentru retur, un singur jucător mai este așteptat să se alăture lui Bălan, Semeghin și compania. Oficialii culubului sunt în căutare de un fundaș central, post considerat descoperit de către banca tehnică, și speră ca încercărilor lor de a găsi un asemenea fotbalist, cu profilul cerut de Cristi Popovici, să fie încununate de succes.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 28 Jan. 2017, 16:59 Liga 2
Pe aceeași temă