Foresta se va baza doar pe fotbaliști suceveni în ultimele două etape. Masella a plecat și el de la echipă

Marius ANGHEL 26 May. 2017, 12:51 Liga 2
Foresta se va baza doar pe fotbaliști suceveni în ultimele două etape.** Masella a plecat și el de la echipă

Etapa a 36-a a Ligii secunde s-a disputat pe parcursul a trei zile, la mijlocul acestei săptămâni. Ieri, după-amiază, în ultimul joc al rundei, UTA Bătrâna Doamnă a pierdut surprinzător, pe teren propriu, în fața celor de la CS Balotești, scor 1-2.

Foresta a cedat marți cu 5-1 în deplasarea de la București, cu Juventus, aliniind o formulă de echipă improvizată, fiind de așteptat ca același lucru să se întâmple și la ultimul joc de pe teren propriu al sezonului, programat duminică, cu începere de la ora 11:00, împotriva grupării Olimpia Satu Mare.

Nemulțumiți că nu au fost plătiți din luna ianuarie, fotbaliștii proveniți din alte localități au dispărut în cele patru zări, sătui de calvarul de la Suceava. La rândul său, Alessandro Masella și-a făcut bagajele și s-a întors în Italia, părăsind România cu un gust amar, ținând cont că s-a confruntat cu același gen de probleme la toate cele trei echipe pentru care a evoluat în țara noastră, Ceahlăul Piatra Neamț, SC Bacău și acum Foresta.

În aceste condiții „galben-verzii” vor alinia duminică o formulă de echipă foarte tânără, alcătuită numai din fotbaliști suceveni. Scheletul formației îl vor constitui Hînțăscu, Stănescu, Dănilă, Cerlincă sau Aeroaiei, lotul urmând să fie completat cu fotbaliști de perspectivă proveniți de la Liceul cu Program Sportiv.

Apoi urmează deplasarea de la Călărași, din ultima etapă, de la finalul săptămânii viitoare, cu Dunărea.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 26 May. 2017, 12:51 Liga 2
Pe aceeași temă