Foresta s-a despărțit de încă un jucător după Daniel Bălan. „I-a spus antrenorului Cristi Popovici că el se antrenează când vrea”

Marius ANGHEL 09 Mar. 2017, 13:47 Liga 2

Rezultatele slabe înregistrate de Foresta în primele două etape din 2017, 2-2 acasă cu ASU Poli și 0-2 în deplasare la CS Balotești, a dus la câteva decizii radicale la echipa suceveană. După ce conducerea clubului a decis să suspende plata salariilor și a primelor de joc, iar directorul sportiv Dănuț Perjă le-a recomandat jucătorilor să își schimbe atitudinea, fiindcă cei care cred că pot să dea afară un antrenor se înșeală, fundașul Daniel Bălan a decis să pună capăt carierei de fotbalist, deși era unul dintre titularii cerți ai echipei chiar și la 37 de ani. Un alt jucător care se desparte de Foresta este Alexandru Ivan, un mijlocaș de 21 de ani adus în această iarnă pe Areni de la Viitorul Liteni, o echipă din Liga a IV-a.

Alexandru Ivan (foto mic) nu a apucat să debuteze într-un meci oficial pentru Foresta și a prins lotul de 18 doar în jocul cu ASU Poli. Mijlocașul a fost exclus pe motive de indisciplină. „Ivan i-a spus antrenorului Cristi Popovici că el se antrenează când vrea. În cazul acesta, i-am reziliat contractul. Să se ducă la Liga a IV-a, că numai acolo te antrenezi când vrei”, au precizat oficialii clubului de pe Areni citați de Gazeta SV.

Jucătorii au ieșit la mall să ofere flori de 8 martie

Altfel, ieri, de 8 martie, jucătorii Niga, Căinari, Cerlincă, Dumitriu, Lung, Stănescu, Asanache și Masella, îmbrăcați în echipamentul de prezentare al Forestei, au mers la Iulius Mall din Suceava pentru a oferi flori doamnelor și domnișoarelor.

„Intenționăm ca asemenea gesturi să fie repetate cât mai des. În cadrul strategiei noastre de marketing, dorim ca fiecare sucevean, chiar dacă iubește sau nu fotbalul, să știe de existența echipei Foresta, iar ușor ușor, să atragem cât mai multă lume pe stadion”, a declarat Andrei Ciutac, președintele Consiliului de Administrație al grupării sucevene.

Oficialul Forestei a mai anunțat și că tombola în urma căreia trei spectatori prezenți la meciurile de pe Areni vor primi tricouri de joc ale echipei va deveni o tradiție.

Amical cu LPS Suceava în weekend

Iar pentru că la finalul săptămânii, în etapa a 24-a, Foresta Suceava urmează să stea, deoarece ar fi trebuit să joace pe teren propriu cu ACS Berceni, echipă retrasă în tur, antrenorul Cristian Popovici a programat pentru sâmbătă, de la ora 11:00, un meci amical în compania echipei de juniori A de la LPS Suceava. Testul se va desfășura pe stadionul Areni dacă starea gazonului o va permite, altfel va fi mutat pe terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv.

Următorul meci în campionat pentru Foresta e programat pe 18 martie, în deplasare la Târgoviște, cu Chindia.

Marius ANGHEL 09 Mar. 2017, 13:47 Liga 2
Pe aceeași temă