Foresta recuperează doi jucători pentru meciul cu liderul. „Sper să continuăm seria rezultatelor pozitive”

Marius ANGHEL 07 Sep. 2016, 17:57 Liga 2
Foresta recuperează doi jucători pentru meciul cu liderul.**

Meci tare, sâmbătă, de la ora 11:00, pe Areni, între Foresta și Chindia Târgoviște. După un start ezitant de sezon, sucevenii au reușit să câștige ultimele trei meciuri de campionat, izbutind să urce până pe poziția a opta în clasament. De partea cealaltă, gruparea dâmbovițeană este surpriza plăcută a acestui debut de sezon, a adunat maximum de puncte în primele cinci etape și se anunță o pretendentă serioasă la promovarea în Liga 1.

„Ne așteptăm la un meci greu, dar echipa noastră a arătat o creștere constantă de formă în ultimele partide, așa că sper să continuăm seria rezultatelor pozitive. La un asemenea meci băieții au mare nevoie și de suportul fanilor, așa că dorim să vedem o mare afluență de public în tribunele stadionului Areni, mai ales că partida nu va fi transmisă în direct de niciun post de televiziune. Îmbucurător este că la acest joc vom putea conta și pe aportul mijlocașului Răzvan Avram, care revine după trei etape de suspendare, și al fundașului central Daniel Lung, care a lipsit din lot la ultimele partide din cauza unei accidentări. Sperăm ca până la ora partidei să primim și ok-ul din partea FRF în privința legitimării fotbaliștilor Constantin Ferariu și Cătălin Strugariu”, a declarat, citat de monitorulsv.ro, directorul sportiv al Forestei, Dănuț Perjă.

Înaintea disputării etapei a 6-a, Chindia Târgoviște se află pe locul 1, cu 15 puncte, iar Foresta Suceava e pe 8, cu 9 puncte.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 07 Sep. 2016, 17:57 Liga 2
Pe aceeași temă