Foresta își duce activitatea de pe o zi pe alta și nu e sigură că termină campionatul

Marius ANGHEL 17 May. 2017, 14:07 Liga 2
Foresta își duce activitatea de pe o zi pe alta** și nu e sigură că termină campionatul

Timpul trece repede, iar veștile care vin dinspre Foresta nu sunt deloc liniștitoare. Conducerea clubului nu a reușit să rezolve nici până acum problema datoriei de 300 de mii de lei către Finanțe, astfel că șansele de a depune în timp util certificatul fiscal necesar pentru a obține finanțarea de la Consiliul Local sunt în acest moment aproape nule. Pe fondul acestui tablou sumbru, echipa suceveană își duce zilele de pe o zi pe alta, în condițiile în care numărul creditorilor și cuantumul datoriilor par a crește continuu.

Fotbaliștii, neplătiți cu lunile, se antrenează când și când, iar ultima deplasare, pentru meciul de campionat de la Afumați, s-a făcut în ceasul al doisprezecelea, la rugămințile FRF. În momentul acesta ar fi greu de spus dacă gruparea suceveană va putea să termine sau nu campionatul, ținând cont că nu se știe nici măcar din ce bani va fi plătit baremul de arbitraj la următoarea partidă oficială, de sâmbătă, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Chiar și așa, jucătorii au transmis conducerii clubului că vor să încheie campionatul pe teren, trăgând speranțe că situația critică își va putea găsi rezolvare pe perioada vacanței de vară, iar Foresta își va putea păstra locul în eșalonul secund.

Până la sfârșitul sezonului, sucevenii ar mai avea de disputat patru meciuri destul de grele, cu adversari situați în prima jumătate a clasamentului. Sâmbătă, va poposi pe Areni cea de-a treia clasată, Sepsi Sfântu Gheorghe, partidă care va fi transmisă în direct de Digi Sport și Dolce Sport, cu începere de la ora 11:30. Marți, în cadrul unei etape intermediare, Foresta va evolua pe terenul liderului Juventus, de la ora 11.00. Sucevenii vor disputa ultimul meci de pe teren propriu pe data de 27 mai, în compania Olimpiei Satu Mare, urmând să încheie campionatul pe 3 iunie, la Călărași.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

 

Marius ANGHEL 17 May. 2017, 14:07 Liga 2
Pe aceeași temă