Foresta i-a reziliat unilateral contractul antrenorului Cristian Popovici

Marius ANGHEL 29 Mar. 2017, 12:48 Liga 2
Foresta i-a reziliat unilateral contractul** antrenorului Cristian Popovici

Cristian Popovici și Marius Gireadă nu mai sunt antrenorii Forestei începând de ieri, 28 martie. Cei doi tehnicieni au negociat timp de mai multe zile cu conducerea clubului sucevean încetarea contractului pe cale amiabilă, însă cele două părți nu au reușit să ajungă la un numitor comun în privința clauzelor de reziliere.

În aceste condiții, Consiliul de Administrație al Forestei a luat decizia de a denunța unilateral contractul. Această hotărâre a fost luată din cauza nerealizării obiectivelor de performanță și din dorința de a produce un șoc la echipă.

Conducerea clubului a anunțat că până la finalul campionatului de pregătirea grupării sucevene se vor ocupa secunzii Bogdan Tudoreanu și Marius Lup.

Mai multe discuții pe baza acestui subiect vor avea loc astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul clubului, de la stadionul Areni.

Cristi Popovici a preluat gruparea suceveană în etapa a 3-a a actualului sezon al Ligii secunde, înlocuindu-l pe Adrian Iencsi după ce acesta înregistrase două eșecuri în primele două meciuri. Tehnicianul băcăuan a avut un debut fulminant pe banca grupării sucevene, izbutind o serie fantastică, de 11 jocuri fără înfrângere, dintre care 10 victorii și un rezultat de egalitate, pe parcursul a 9 meciuri de campionat și a două de Cupa României.

Ceva s-a rupt însă la echipă după meciul cu Steaua, din Cupa României, programat la mijlocul lunii octombrie. Echipa nu a mai putut fi capacitată ca până atunci, iar rezultatele negative au venit unul după altul, Foresta începând să coboare vertiginos în clasament. Bilanțul echipei sucevene în ultimele 12 meciuri de campionat indică două victorii la „masa verde”, cu Unirea Tărlungeni și CSM Râmnicu Vâlcea, echipe retrase în pauza de iarnă, două remize și nu mai puțin de 8 înfrângeri.

Foresta este pe locul 11 în clasament, cu 30 de puncte, în afara obiectivului propus la începutul sezonului, care viza o poziționare între primele opt, însă până la finalul campionatului mai sunt de disputat încă 12 etape.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: Codrin ANTON

Marius ANGHEL 29 Mar. 2017, 12:48 Liga 2
Pe aceeași temă