Florin Stîngă face lista de achiziții pentru pauza de iarnă. Cel puțin doi jucători vor ajunge la Viitorul Pandurii

Răzvan STÎNGĂ 30 Nov. 2022, 17:16 Liga 2
Florin Stîngă face lista de achiziții pentru pauza de iarnă. Cel puțin doi jucători vor ajunge la Viitorul Pandurii

Florin Stîngă pare decis să rămână la Viitorul Pandurii și după pauza de iarnă, chiar dacă punea problema diferit săptămânile trecute. Acum, cu un meci rămas de jucat în 2022, antrenorul face planul pentru ceea ce va urma, pentru modul în care va fi abordată partea a doua a sezonului de Liga 2.

Stîngă nu s-a ferit să vorbească despre situația jucătorilor, dar și despre schimbările care vor avea loc la nivelul lotului. Acum ia în calcul să vină cel mult doi jucători la echipă, dar totul depinde și de situația fotbaliștilor pe care îi are sub comandă, pentru că, aparent, câțiva dintre ei vor să plece.

Florin Stîngă pregătește achizițiile la Viitorul Pandurii, pentru perioada de iarnă

La prima vedere, Florin Stîngă vrea să aducă la Viitorul Pandurii un atacant și un portar, chiar dacă la nivelul poziției din față a recunoscut că are jucători care l-au mulțumit cu evoluțiile avute, dar și prin modul în care s-au pregătit la antrenamente.

Am nevoie de un atacant. Sunt mulțumit de cei pe care îi am pe poziția respectivă, chiar sunt mulțumit. Băieți care se pregătesc, care-și dau sufletul când intră pe teren, dar mai am nevoie de un atacant, pentru că, atunci când nu merge, mai e nevoie de ceva nou, să vină cineva cu ceva proaspăt.

Normal, ne mai dorim și un portar, dar vedem ce jucători găsim și ce jucători doresc să rămână și să plece. Acum, după meciul de la Baia Mare, cred că ne-ar mai trebui doi-trei jucători. Dacă ar fi toți sută la sută și capacitați, nu ne-ar trebui mulți jucători. Din păcate, nu îi simt că sunt aici”, a spus Florin Stîngă, conform Radio Accent.

Viitorul Pandurii încheie anul cu Ripensia

Viitorul Pandurii e pe locul 13 în Liga 2, în urma victoriei cu Minaur Baia Mare din runda a 15-a, scor 2-1, cu 18 puncte, la două puncte sub poziția a 12-a, Concordia Chiajna. Gorjenii sunt cu două puncte peste locurile următoare sub ei, 14 și 15, Ripensia și Metaloglobus.

Viitorul Pandurii încheie 2022 cu un meci pe teren propriu, cu Ripensia.

Foto: Justinel Stăvaru (Mediafax Foto)

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 30 Nov. 2022, 17:16 Liga 2
Pe aceeași temă