Florin Prunea a fost la un pas să fie președintele clubului ”U” Cluj: ”Am și negociat, am fost acolo!” De ce a picat totul

Andreea VISU 14 May. 2021, 22:55 Liga 2
Florin Prunea a fost la un pas să fie președintele clubului ”U” Cluj: ”Am și negociat, am fost acolo!” De ce a picat totul

Florin Prunea (52 de ani), fost portar al naționalei României și președinte la Dinamo și Poli Iași, a dezvăluit la ProSport LIVE că a fost la un pas să devină președintele clubului ”U” Cluj, însă totul a picat peste noapte.

În vara anului 2019, ”U” Cluj a jucat barajul de promovare/menținere în Liga 1 cu FC Hermannstadt, însă nu a reușit să revină pe prima scenă a fotbalului românesc, după ce a pierdut acasă cu 2-0 și a câștigat la Sibiu doar cu un insuficient 1-0.

Florin Prunea a povestit că a negociat, înainte de acel baraj, cu conducerea clubului ”U” Cluj, în vederea numirii sale în funcția de președinte.

Florin Prunea a fost la un pas de U Cluj

Fostul portar a explicat că totul a picat peste noapte, din cauza faptului că cineva nu l-a dorit acolo.

Mai mult decât atât, Florin Prunea a dezvăluit că a fost sunat recent de către Ioan Ovidiu Sabău pentru a merge împreună la conducerea unui club de fotbal din România.

”Da (n.r. – a fost sunat recent de U Cluj să preia funcția de președinte), dar nu este prima dată. Am mai fost sunat înainte de meciul de baraj cu Sibiu, atunci. Am și negociat, am fost la Cluj. Seara ne-am înțeles și dimineața s-a întâmplat ceva. Eram în Cluj. Nu știu ce! A dat cineva un telefon domnului Constantea, fostul președinte, și a căzut totul. Noi am stat până la 2 noaptea, făceam strategia pentru meciul de baraj și a doua zi s-a primit un telefon și…

Și azi am vorbit cu Neluțu Sabău că m-a sunat dimineață! Noi mai ținem legătura. A primit și el o ofertă să meargă la un club, nu pot să spun unde, că m-a rugat să nu spun, și m-a întrebat dacă vreau să merg cu el. Nu la Dinamo! Și i-am zis: «Nelu, trebuie să revii și tu în fotbal!». Neluțu Sabău… păi, el să nu aibă loc în fotbalul românesc? Nu mai spun la Cluj! Experiența lui, felului lui de a fi, el ca persoană… și nu are loc în fotbal…”, a spus Florin Prunea, la ProSport LIVE.

”U” Cluj are un nou președinte și un nou antrenor, dar și un director general

”U” Cluj s-a despărțit la finalul sezonului de președintele Radu Constantea, căruia i-a expirat contractul, iar apoi l-a numit în această funcție pe Constantin Răduță. Între timp, clubul a numit un director general, în persoana lui Ovidiu Blag, și ulterior un nou antrenor principal, pe Erik Lincar.

”U” Cluj a ratat pentru al treilea sezon consecutiv de când a ajuns în Liga 2 promovarea în Liga 1, în această ultimă ediție de campionat terminând în play-out, în Grupa A, pe locul 3, după Farul Constanța.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-erik-lincar-noul-antrenor-principal-al-echipei-universitatea-cluj-imi-doresc-cu-ardoare-sa-evoluam-la-nivelul-ligii-1-19184124

Andreea VISU 14 May. 2021, 22:55 Liga 2
Pe aceeași temă