Prudență la Corvinul Hunedoara înaintea debutului în Liga 2. Florin Maxim, în gardă: ”Au nume sonore, dar cred că nu joacă numele.” Analiza duelului cu CSM Ceahlăul

Andrei PASCU 03 Aug. 2023, 17:25 Liga 2
Prudență la Corvinul Hunedoara înaintea debutului în Liga 2. Florin Maxim, în gardă: ”Au nume sonore, dar cred că nu joacă numele.” Analiza duelului cu CSM Ceahlăul

Prima etapă din Liga 2 pune față în față și două echipe nou-promovate, Corvinul Hunedoara – CSM Ceahlăul, iar gazdele de duminică au prefațat duelul în cadrul unei conferințe de presă.

Antrenorul Florin Maxim se așteaptă la un meci dificil, pentru că și CSM Ceahlăul, la fel ca echipa lui, s-a întărit în această vară și are și un antrenor valoros, pe Cristian Pustai.

Florin Maxim, reacție înainte de Covinul Hunedoara – CSM Ceahlăul

Maxim nu știe prea multe despre cum va arăta formația din Piatra Neamț, neavând prea multe detalii cu privire la cum a arătat trupa lui Pustai în meciurile amicale din această vară. Vrea, însă, ca jucătorii săi să fie la un nivel cât mai apropiat de perfecțiune, pentru a debuta cu dreptul în sezonul de Liga 2.

Corvinul Hunedoara va păstra din strategia implementată până acum, în meciurile din Liga 3, din ultimii ani, sub comanda lui Florin Maxim, să joace un fotbal deschis, cu construcție din propria jumătate. Vrea, în primul rând, să propună un joc plăcut spectatorilor.

Îi simt foarte montați pe jucători înaintea meciului cu Ceahlăul. Despre adversari nu avem foarte, foarte multe informații, au schimbat și ei, au adus nouă sau 10 jucători, și ei sunt la început. Dacă luăm lotul după nume, și ei au nume sonore, dar mie îmi place să cred că nu joacă numele și, chiar dacă ai jucători de valoare, asta trebuie să o arate ei, nu joacă foaia, lotul și numele.

Ceahlăul e o echipă la fel ca noi, nou-promovată. Și acolo a fost o emulație după promovare, cu mulți spectatori la meciul de baraj, dornici de fotbal. Va fi un meci plăcut, știu și echipele domnului Pustai, organizează foarte bine jocul, dar eu cred că avem soluții pentru acest meci.

Noi încercăm să jucăm fotbal, așa a fost anul trecut, așa va fi și în acest an. Să ieșim din apărare, să construim, să ajungem în fața porții, pentru că și în fața porții, în ultimii 30 de metri, lucrurile acestea se antrenează. Băieții îmi dau speranțe, lucrurile au fost constant bune în antrenamente.

(N.r. – Despre faptul că meciul începe la ora 12:00) La Liga 2, ca și la Liga 1, televiziunile stabilesc orele de televizare. Vedem dacă va fi bună ora după terminarea meciului. Vom vedea dacă a fost bine să jucăm acasă primul meci sau nu. Aceste lucruri nu le putem cunoaște, dar e un confort pentru că ne-am antrenat pe acest teren. Îți oferă un confort meciurile de acasă, spre deosebire de cele din deplasare.

Avem 10 meciuri acasă, nouă în deplasare, am spune că e bine, dar în Liga 2 grupul face diferența, echipele sunt mai organizate. Într-un meci de acasă, în care tu domini, poți termina un meci la egalitate și poate fi privit ca un eșec.

E un campionat strâns, s-a văzut și anul trecut. Dinamo a reușit să promoveze deși nu i se dădea șanse în play-off și în baraj”, a declarat Florin Maxim în cadrul unei conferințe de presă.

https://www.youtube.com/watch?v=ebSXIRmFC-U&t=1695s

Corvinul Hunedoara, un singur eșec în amicale

Corvinul Hunedoara a disputat șapte jocuri amicale în această vară, întâlnind UTA (1-2), CSC Dumbrăvița (2-0), ACS Muscelul Câmpulung Elite (1-0), Campionii FC Argeș (4-1), CS Mioveni (0-0), Frontiera Curtici (12-0) și ACS Mediaș (5-1).

În noul sezon de Liga 2, Corvinul Hunedoara va începe acasă, cu CSM Ceahlăul (duminică, 6 august, de la ora 12:00), iar ulterior, până în runda a 5-a, le va mai întâlni pe CSC Dumbrăvița, deplasare, FK Miercurea Ciuc, acasă, FC Brașov/Progresul Spartac, deplasare, și Concordia Chiajna, acasă.

  • Corvinul Hunedoara, în ultimul amical al verii: D. Roman – Lupușor, V. Lică, I. Pop, Ant. Manolache – Lupu, Bradu, M. Chindriș (cpt.), Al. Neacșa, Seb. Ion (Predică 40’) – Hergheligiu
    Corvinul Hunedoara, în a doua repriză: Lefter – Flav. Iacob, Lică (Ad. Nicolae 65’), Elton da Silva, Velisar – T.  Mitran, Al. Neacșa (Pocioian 65’), Antonov, Hrezdac, Nic. Pîrvulescu – M. Coman

Foto și video: Corvinul Hunedoara

https://liga2.prosport.ro/nationale/costin-curelea-noul-selectioner-al-nationalei-romaniei-u20-19278758

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-vrea-o-noua-clasare-pe-loc-direct-promovabil-19278752

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alex-militaru-cedat-de-poli-iasi-la-chindia-19278747

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/turul-1-al-cupei-romaniei-se-disputa-astazi-trei-echipe-sunt-calificate-la-masa-verde-in-faza-urmatoare-a-competitiei-19278680

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-cu-llullaku-inainte-de-debutul-cu-ceahlaul-in-liga-2-19278732

 

 

Andrei PASCU 03 Aug. 2023, 17:25 Liga 2
Pe aceeași temă