Florin Marin pleacă de la Rapid cu un regret: „Nu am putut, în sfârșit, să antrenez echipa care m-a lansat în fotbal”

Marius ANGHEL 25 Aug. 2015, 11:08 Liga 2
Florin Marin pleacă de la Rapid cu un regret:**

Tehnicianul Florin Marin (62 ani) a declarat, luni, după ce și-a reziliat contractul cu Rapid București, că nu mare vârsta la care poate să refuze șansa de a lucra din nou în Liga I, informează site-ul oficial al grupării giuleștene.

„Îmi pare nespus de rău, a fost o alegere dificilă, dar nu mai am vârsta la care pot să refuz șansa de a lucra din nou în Liga 1. Am colaborat bine cu oamenii din club în această perioadă și rămân cu regretul de a nu putea, în sfârșit, să antrenez echipa care m-a lansat în fotbal! Oricum, rămân cu o părticică din suflet aici și voi urmări cu atenție parcursul Rapidului, sperând să revină cât mai repede pe prima scenă”, a spus Florin Marin.

Acționarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, luni, agenției de presă Mediafax, că Florin Marin va merge la formația ACS Poli Timișoara, unde îl va înlocui pe Dan Alexa, care a demisionat, vineri seară, după meciul cu FC Viitorul, pierdut cu scorul de 0-4.

Surse din cadrul grupării giuleștene au declarat, pentru Mediafax, că oficialii FC Rapid negociază deja cu Dan Alexa. Acesta urmează să ajungă, marți, la București, pentru a discuta termenii contractuali cu conducerea FC Rapid.

Articol scris de Traian TERZIAN (Mediafax)
Foto: FC Rapid

Marius ANGHEL 25 Aug. 2015, 11:08 Liga 2
Pe aceeași temă