Florin Manea, atac indirect la adresa lui Daniel Pancu, antrenorul trecut președinte la Rapid: ”Au fost prea multe eșecuri până când s-a schimbat ceva. Alexa a luat vina asupra lui. În trecut, era mereu altcineva de vină!”

Cornel POPESCU 23 Jul. 2020, 13:27 Liga 2
Florin Manea, atac indirect la adresa lui Daniel Pancu, antrenorul trecut președinte la Rapid: ”Au fost prea multe eșecuri până când s-a schimbat ceva. Alexa a luat vina asupra lui. În trecut, era mereu altcineva de vină!”

Florin Manea, impresarul fost director sportiv la Rapid, a lasat un nou atac indirect la adresa lui Daniel Pancu, președintele clubului giuleștean. Toate acestea, după ce s-a despărțit de echipa din Liga 2 care nu i-a mai prelungit contractul valabil până la finalul lunii iunie.

Fiul regretatului Nae Manea a vorbit la ProSport LIVE despre situația în care se află Rapid, echipă care are din ce în ce mai puține șanse să promoveze în Liga 1, și susține că gruparea din eșalonul secund se află în postura de a rata obiectivul din cauza faptului că oficialii au întârziat să facă schimbări la echipă atunci când lucrurile nu mergeau bine.

Florin Manea, atac indirect la adresa lui Daniel Pancu

Mai mult, fostul oficial al Rapidului l-a lăudat pe Dan Alexa pentru că a luat vina asupra lui în momentul în care echipa nu a câștigat și a făcut o comparație cu ceea ce se întâmpla când formația din Giulești era pregătită de Daniel Pancu. Acesta a lăsat să se înțeleagă că fostul antrenor al Rapidului, acum președinte, căuta vinovați în altă parte și nu vredea lucrurile pe care le face greșit.

”Nu am mai ieșit nicăieri după înfrângerea cu FC Argeș. Vina este în mare parte a tuturor, dar s-au făcut greșeli la nivel de conducere. În primul rând cred că am așteptat prea mult ca să facem schimbări, au fost prea multe eșecuri până când s-a schimbat ceva. În iarnă, atunci când am făcut anumite sugestii, am fost marginalizat. Eu am aflat din ziare de transferurile făcute. 

Noi trebuia să fim uniți pentru Rapid. Ce mi-a plăcut la Alexa a fost că a luat vina asupra lui, iar în trecut era mereu altcineva de vină”, a spus Florin Manea la ProSport LIVE.

Daniel Niculae: ”N-ai cum să promovezi dacă nu formezi o echipă în adevăratul sens al cuvântului. O echipă trebuie să aibă o coloană vertebrală”

După eșecul Rapidului cu Campionii FC Argeș, și Daniel Niculae, fost jucător și președinte la echipa giuleșteană, a criticat dur tot ceea ce se petrece la club, în special politica dusă de actualii conducători.

”N-ai cum să promovezi dacă nu formezi o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Am văzut echipe cu jucători sub cei de la Rapid, dar nu poți să duci o bătălie la nesfărșit doar din calitatea jucătorilor.

Ai nevoie de timp, ai nevoie de un grup, aveau nevoie de anumiți jucători pe care i-au avut și de care s-au despărțit cam repede. O echipă trebuie să aibă o coloană vertebrală, iar Goge e singurul care a jucat la Liga 4. Mai e și Ionuț Voicu. E greu să joci la Rapid. E greu să joci sub presiunea rezultatelor, sub presiunea suporterilor. Sunt șanse din ce în ce mai mici la promovare”, a spus Daniel Niculae, în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport. Fostul atacant a pus umărul la pornirea noului proiect de la Rapid, din Liga 4, însă a plecat după ce a constatat implicarea politicului în viața echipei.

Cu două remize și o înfrângere în play-off, Rapid ocupă locul 5, cu 21 de puncte, la fel ca ultima clasată CS Mioveni, care are, însă, un meci mai puțin disputat. Deasupra giuleștenilor în clasament sunt UTA (29 puncte), Turris Oltul (25), Campionii FC Argeș (23, cu o restanță) și Petrolul (22). Din play-off mai sunt de disputat două etape și un meci restant: Argeș – Mioveni. Rapid mai are meciuri de disputat cu UTA și Turris Oltul, primele două clasate.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-rapidului-ultimatum-din-partea-conducerii-daniel-pancu-daca-mai-au-o-farama-de-orgoliu-si-de-respect-sunt-datori-sa-demonstreze-in-ultimele-doua-jocuri-ce-a-spus-prese-19140388

https://liga2.prosport.ro/seria-1/plecati-mercenarilor-dan-alexa-si-jucatorii-rapidului-apostrofati-de-suporteri-dupa-esecul-cu-arges-conducatorii-bagati-si-ei-in-sedinta-video-19140387

https://liga2.prosport.ro/seria-1/s-au-saturat-de-remize-si-meciuri-fara-goluri-in-play-off-rapid-campionii-fc-arges-de-la-ora-1830-in-regie-19140060

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-considera-rapidul-iesit-din-cursa-promovarii-dupa-esecul-cu-argesul-in-proportie-foarte-mare-clar-am-ratat-obiectivul-e-un-an-pierdut-ce-a-spus-despre-ramanere-19140189

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/florin-manea-out-de-la-rapid-impresarul-a-ramas-fara-functie-oficiala-la-clubul-unde-tatal-sau-a-facut-istorie-sper-ca-cei-doi-ani-petrecuti-aici-sa-se-incheie-cu-doua-promovari-19138216

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-e-singura-echipa-din-liga-2-care-are-un-jucator-convocat-la-nationala-u21-a-romaniei-farul-urmeaza-sa-joace-un-amical-cu-tricolorii-condusi-de-adrian-mutu-19140432

https://liga2.prosport.ro/seria-1/e-baiat-bun-dar-face-greseli-crede-ca-e-dumnezeu-florin-manea-a-dat-cartile-pe-fata-dupa-plecarea-de-la-rapid-victor-angelescu-si-daniel-pancu-criticati-de-fostul-di-19139790

Cornel POPESCU 23 Jul. 2020, 13:27 Liga 2
Pe aceeași temă