Florin Costea e pregătit să dea noi goluri pentru CSM. „Mergem la Mioveni să câștigăm”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 Sep. 2016, 12:59 Liga 2
Florin Costea e pregătit să dea noi goluri pentru CSM.**

După cinci goluri în două etape pentru CSM Râmnicu Vâlcea, Florin Costea speră să își ajute echipa și în disputa de luni, de la Mioveni, acolo unde gazdele au o apărare ermetică.

Vedeta clubului din Râmnicu Vâlcea va juca împotriva echipei pregătite de Alexandru Pelici, tehnicianul sub îndrumarea căruia s-a antrenat în primăvara acestui an, în Zăvoi. „Îi mulțumesc domnului Pelici pentru perioada în care a antrenat aici, m-a ajutat foarte mult, am făcut cantonamentul alături de dânsul. Este un om deosebit și un antrenor foarte bun. Mergem la Mioveni să câștigăm. Cât timp joc la CSM, sper să avem rezultate cât mai bune. Îmi doresc să câștigăm fiecare meci și să înaintăm cât mai mult în clasament”, a declarat Florin Costea.

CS Mioveni – CSM Râmnicu Vâlcea, meci ce contează pentru etapa a 10-a a Ligii 2, se dispută luni, de la ora 18:00, pe Stadionul Orășenesc. Argeșenii vin după o victorie mare pe terenul liderului Chindia, în timp ce echipa lui Ionel Gane a câștigat pe teren propriu, 5-2, cu Metalul Reșița.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 29 Sep. 2016, 12:59 Liga 2
Pe aceeași temă