Florin Bratu își conturează stafful tehnic la Concordia Chiajna și a ales antrenorul secund. ”Mă bucur că am fost cooptat. Am multe de învățat de la el”

Andreea VISU, Victor VRÎNCEANU 02 Sep. 2020, 13:32 Liga 2
Florin Bratu își conturează stafful tehnic la Concordia Chiajna și a ales antrenorul secund. ”Mă bucur că am fost cooptat. Am multe de învățat de la el”

Florin Bratu (40 de ani), antrenorul echipei Concordia Chiajna, și-a completat stafful tehnic cu Viorel Ferfelea (35 de ani). Fost fotbalist la Sportul Studențesc, U Craiova și Târgu Mureș, Viorel Ferfelea, deținător al licenței A, este la prima experiență la o grupare de seniori dintr-un eșalon superior, după ce a mai antrenat echipa U15 a lui ASA Târgu Mureș și a fost jucător-antrenor la CSM Târgu Mureș, în Liga 4.

Viorel Ferfelea, antrenor secund la Concordia Chiajna

Viorel Ferfelea este alegerea lui Florin Bratu pentru funcția de antrenor secund, iar acesta s-a declarat încântat de propunerea fostului fotbalist de la Dinamo.

Mă bucur că Florin Bratu m-a cooptat în stafful său tehnic. Este un antrenor tânăr, foarte ambițios și dornic de afirmare. La fel sunt și eu. Deși e tânăr are deja experiență mare ca antrenor profesionist și cred că am de învățat multe de la el, dar în același timp știu că pot să îl ajut și eu pe Florin. Avem o echipă bună și sperăm la locuri fruntașe”, a spus Viorel Ferfelea, în exclusivitate pentru ProSport.

Astfel, Viorel Ferfelea se alătură staffului tehnic de la Concordia Chiajna, format din preparatorul fizic Marian Lupu și antrenorul de portari Daniel Stanciu.

Statisticile lui Viorel Ferfelea ca fotbalist:

  • 13 goluri în 144 de meciuri a marcat Viorel Ferfelea în cariera de fotbalist, în Liga 1, all-time.
  • 55 de goluri în 153 de meciuri a înscris Viorel Ferfelea în liga secundă.
  • trei echipe a bifat Viorel Ferfelea în cariera de jucător: Sportul Studențesc, Universitatea Craiova și Târgu Mureș.

Concordia Chiajna, egal la debutul în noul sezon al Ligii 2 

Concordia Chiajna a debutat cu o remiză în noul sezon al Ligii 2, scor 1-1 pe terenul celor de la Gloria Buzău. Unicul gol al ilfovenilor a fost marcat, în minutul 14, de către Azdren Llullaku, achiziția din această vară a Concordiei Chiajna.

Pentru trupa lui Florin Bratu urmează meciul de pe teren propriu cu nou promovata Unirea Slobozia. Partida este programată sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 11:00.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-costache-portarul-concordiei-chiajna-gafa-incredibila-in-prima-etapa-din-liga-2-scm-gloria-buzau-a-deschis-scorul-dupa-o-eroare-de-incepatori-19145939

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-ligii-2-sezonul-2020-2021-cele-21-de-etape-19145302

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fratele-romanului-de-la-arsenal-a-semnat-cu-concordia-chiajna-daniel-cirjan-revine-in-romania-dupa-o-scurta-perioada-petrecuta-la-londra-in-liga-2-a-debutat-la-15-ani-19144669

 

 

 

Andreea VISU, Victor VRÎNCEANU 02 Sep. 2020, 13:32 Liga 2
Pe aceeași temă