Florentin Petre abia așteaptă să revină la Arad și să întâlnească UTA. „Piticul” crede în „stegarii” săi: „Sunt conștienți de importanța acestui meci”

Marius ANGHEL 16 Mar. 2017, 13:36 Liga 2
Florentin Petre abia așteaptă să revină la Arad și să întâlnească UTA.**

„Stegarii” pregătesc cu atenție meciul cu UTA Bătrâna Doamnă, o partidă de care poate depinde chiar viitorul echipei. Cum brașovenii au stat în runda trecută, stafful compus din Cornel Țălnar, Mihai Stere și Florentin Petre a avut timp suficient să pregătească acest meci, mai ales că jucătorii au avut parte de ședințe de pregătire pe terenuri de iarbă, atât la „Tineretului”, cât și la ICIM.

Pentru Florentin Petre, meciul de duminică, de la ora 11:00, este unul special, ținând cont că la începutul carierei de jucător a jucat pentru „Bătrâna Doamnă”. ,,M-am simțit foarte bine la UTA, chiar dacă am jucat doar câteva luni în returul campionatului ”94-”95. Am fost primit extraordinar la Arad și pot spune că atunci am avut un ghinion extraordinar, pentru că nu am mai putut recupera handicapul de puncte din prima parte a sezonului, iar în final am retrogradat. Mie, experiența de la UTA mi-a prins foarte bine și pot spune că acel retur m-a propulsat apoi ca titular la Dinamo”, a spus Petre pentru Monitorul Expres.

Determinare totală

Referitor la meciul de duminică, „Piticul” are mare încredere în jucători că pot obține un rezultat bun. „Ne-am pregătit bine în această perioadă, am avut parte și de terenuri cu iarbă, astfel că mă aștept la Șiria să se vadă un progres în jocul echipei. Îmi doresc din tot sufletul să obținem un rezultat bun, în primul rând pentru moralul jucătorilor, dar și pentru a ne menține în lupta pentru promovare. Avem nevoie de determinare totală, iar jucătorii sunt conștienți de importanța acestui meci”, a încheiat Florentin Petre.

„Nu ne temem de UTA”

Mijlocașul Ștefan Grigorie spune că FC Brașov nu are decât varianta victoriei în meciul cu UTA. „Ne-a prins bine această pauză din campionat, am făcut antrenamente bune și cred că suntem pregătiți pentru acest meci cu UTA. Ținând cont că am avut un start slab de sezon, suntem obligați să mergem la victorie la Arad. Nu are de ce să ne fie teamă de UTA, personal, îmi este teamă mai mult de noi”, a spus Grigorie, care încă nu a găsit drumul spre gol în 2017.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 16 Mar. 2017, 13:36 Liga 2
Pe aceeași temă