Florentin Petre a sunat adunarea la Dacia Unirea Brăila. Singurul jucător nou prezent la reunire și primele despărțiri

Marius ANGHEL 22 Jun. 2021, 14:55 Liga 2
Florentin Petre a sunat adunarea la Dacia Unirea Brăila. Singurul jucător nou prezent la reunire și primele despărțiri

Dacia Unirea Brăila este o altă nou-promovată în Liga 2, pe lângă Steaua și Unirea Dej, care și-a reluat de luni, 21 iunie, antrenamentele. Viitorul Șelimbăr și Corona Brașov, celelalte două formații care au făcut pasul în această vară în eșalonul secund, au avut reunirea încă de la începutul săptămânii trecute.

Doar 19 jucători a avut Dacia Unirea Brăila la reunire

Florentin Petre, Marian Samuilă și Răzvan Ciodar au avut 19 jucători la prima ședință de pregătire, susținută la stadionul Municipal din Brăila, în jurul său, nu în interior.

La reunirea echipei Dacia Unirea au fost prezenți jucătorii: Cristian Andrei, Alin Mihai (portari), Andrei Paliu, Marius Moroianu, Nicola Păvălache, Alexandru Bădilaș, Antonio Ristea (fundași), Robert Vâlceanu, Florin Lungu, Narcis Ioniță, Marius Cocîrlă, George Apostol, Andrei Apostolache, Valentin Robu, Ștefăniță Sava, Alexandru Luca (mijlocași), Patrick Petre, Raphael Stănescu și Alexandru Duțu (atacanți).

Antonio Ristea e în teste. Lui Ziepop și Donzelli le-a expirat contractul. Stănciulescu e dorit înapoi

Dintre cei 19, Antonio Ristea (20 de ani) a fost singura noutate. Fundașul central ploieștean fost la Petrolul, CS Mioveni 2 și Sportul Snagov a evoluat ultima dată în Liga 3, la CS Blejoi.

Gabby Batchabi a absentat, fiind învoit.

Nu au fost prezenți nici Cătălin Stănciulescu, Ziepop Fendung și Robert Donzelli. Cu ultimii doi s-a încheiat contractul și nu li s-a mai prelungit, iar Stănciulescu, fost jucător la echipă inclusiv când activa în Liga 2, aparține de Viitorul Ianca, de unde fusese ultima dată împrumutat. Acum, conducerea discută cu omologii de la Ianca pentru ca fundașul de 33 de ani să continue la Dacia Unirea.

Florentin Petre îl va testa în perioada următoare și pe Iustin Ştefan, un tânăr atacant aflat sub contract cu FCSB.

ACSC Casazu, primul adversar din amicale al Brăilei

În perioada 5-16 iulie, Dacia Unirea are programat un cantonament montan, clubul necomunicând până acum locația, iar pe toată durata de pregătire va disputa șase meciuri amicale. Primul adversar va fi echipa de Liga 4 din Brăila ACSC Casazu, în data de 30 iunie.

Antrenamentele pe plan local vor fi susținute la Cazasu și Romanu.

”Această săptămână va fi destinată readaptării la efort, după aceea vom trece la pregătirea fizică specifică. Avem programat şi un cantonament montan în perioada 5-17 iulie. Antrenamentele le vom face la Cazasu şi la Romanu. De săptămâna viitoare vor apărea şi noutăţile. Avem nevoie de jucători experimentaţi pe toate posturile”, a declarat antrenorul Florentin Petre pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

Echipa din Brăila și-a prezentat deja noul echipament pe care îl vor îmbrăca în Liga 2 jucătorii antrenați de Florentin Petre, iar astăzi a anunțat că a primit răspuns favorabil din partea Administrației de licențiere a FRF privind dosarul de certificare pentru eșalonul secund.

  • Dacia Unirea a revenit în Liga 2, după două sezoane petrecute în Liga 3, în urma încheierii campionatului regular pe locul 2 în Seria a 2-a, iar apoi a câștigat cele două baraje de promovare, cu Bucovina Rădăuți (0-2 la Rădăuți și 4-0 la Însurăței) și SC Oțelul Galați (1-1 la Galați și 1-0 la Însurăței).

Foto: Obiectiv Vocea Brăilei

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-dacia-unirea-braila-si-a-prezentat-echipamentele-de-joc-pentru-liga-2-19189146

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacia-unirea-revine-pe-stadionul-din-braila-a-fost-nevoie-de-promovarea-in-liga-2-pentru-lucrari-minore-care-sa-asigure-obtinerea-certificatului-de-securitate-19188697

Marius ANGHEL 22 Jun. 2021, 14:55 Liga 2
Pe aceeași temă