Unirea Dej a dat start pregătirii sezonului de Liga 2. Dragoș Militaru a avut doar 21 de jucători la dispoziție, iar de la primul antrenament n-au lipsit suporterii

Marius ANGHEL 22 Jun. 2021, 11:34 Liga 2

Unirea Dej este printre echipele din Liga 2 care și-au reluat antrenamentele din această săptămână. Nou-promovata antrenată de Dragoș Militaru a avut, luni, 21 iunie, doar 21 de jucători la prima ședință de pregătire desfășurată pe stadionul Municipal din Dej.

Echipa clujeană nu are, momentan, nicio noutate în lot, ci doar jucători pe care i-a avut la dispoziție și în sezonul trecut de Liga 3, mai puțin trei tineri, întorși la cluburile de unde fuseseră împrumutați.

Vomir, Bogdan Pop și Serediuc au revenit la echipele de unde erau împrumutați

La reunirea echipei Unirea Dej, pentru pregătirea sezonului de Liga 2, unde s-a promovat în această vară după ce s-a câștigat barajele cu Minerul Baia Mare (0-0 în deplasare și 3-1 acasă) și SCM Zalău (0-0 acasă și 1-1 în deplasare), nu au participat fundașul Tudor Vomir, revenit la ”U” Cluj, mijlocașul Bogdan Pop și atacantul Sebastian Serediuc, ultimii doi întorși la CFR Cluj.

În plus, clubul din Dej s-a despărțit și de mijlocașul Toni Giurgean, ajuns la Someșul Dej.

Jucătorii prezenți la reunirea Unirii Dej:

portari: Dorin Farcaș, Raul Papp, Ștefan Georgescu, Patric Toderean;
fundași: Mihai Kereki, Alexandru Blaj, Denis Roș, Ionuț Rus, Florin Sabo, Andrei Peter, Eduard Meszaroș;
mijlocași: Marius Cătinean, Cristian Chira, Adrian Pop, Alexandru Papp, Angelo Cocian, Alexandru Mate;
atacanți: Florin Blaj, Cristian Frăsineanu, Andrei Pop, Ciprian Lăcan.

Stafful tehnic al Unirii Dej este format din Dragoș Militaru (antrenor principal), Eusebiu Șuvagău (antrenor secund), Moussaddak Moundir (antrenor secund) și Dorin Silaghi (antrenor portari).

”Secundul” Moundir va sta patru meciuri în tribună și va trebui să plătească o amendă de 2.270 de lei, în timp ce jucătorii Raul Papp și Angelo Cocian au fiecare de ispășit trei meciuri de suspendare și trebuie să achite 1.500 de lei. Toți au fost penalizați de FRF după bătaia generală de la finalul jocului retur de bazaj de la Zalău.

Cantonament pe plan local și șapte amicale pentru trupa din Dej

Echipa nou-promovată în Liga 2 va efectua cantonamentul de vară pe plan local, în perioada 8-16 iulie.

”Panterele roz” vor disputa și șapte jocuri amicale, însă programul și toți adversarii încă nu sunt stabilite. Cert este că Unirea va întâlni Universitatea Cluj într-un dublu joc de pregătire, în datele de 3 și 10 iulie, iar printre oponenți se vor mai afla Unirea Ungheni și Sportul Şimleu Silvaniei.

Altfel, la reunire au participat și câțiva suporteri ai echipei, care i-au încurajat pe jucătorii lui Dragoș Militaru, în acțiunea lor afișând un banner cu mesajul: ”Luptăm împreună!”.

Foto și video: Instagram Unirea Dej

Marius ANGHEL 22 Jun. 2021, 11:34 Liga 2
Pe aceeași temă