Oprița are încă o noutate în lotul Mioveniului: un jucător căruia i-a fost adversar, dar și antrenor

Oprița are încă o noutate în lotul Mioveniului:** un jucător căruia i-a fost adversar, dar și antrenor

Patru jucători noi se află în lotul Mioveniului în această perioadă, toți având șanse să fie transferați și să îmbrace tricoul galben-verde din primăvară. Primii doi, juniori, au venit încă de la reluarea pregătirii, în timp ce alți doi s-au alăturat echipei pe parcursul acestei săptămâni.

Marian Șerban și Antonio Ristea sunt juniorii care au venit încă din prima zi a pregătirii de iarnă. Șerban are 18 ani, joacă mijlocaș central și este de la U Craiova, în timp ce Ristea are 17 ani, este fundaș central, s-a format la Petrolul, dar a evoluat în tur în Germania.

În această săptămână au venit însă la pregătire și două nume importante pentru acest nivel. Robert Boboc s-a alăturat lotului încă de luni, el refuzând în ultimul moment o ofertă a celor de la UTA, acolo unde era dorit insistent de Ionuț Popa. Mijlocașul central la închidere s-a consacrat de altfel la CS Mioveni, el fiind un jucător adus cu un lot mai mare de la Școala Dani Coman. Boboc a evoluat constat sub comanda antrenorilor Claudiu Niculescu și Alexandru Pelici după care a ales să plece la FC Hermannstadt, tot sub comanda lui Pelici, cei doi promovând de altfel în Liga 1. Fotbalistul piteștean s-a dus apoi la Astra Giurgiu, chemat de Dani Coman, însă nu a putut să se impună la mijlocul echipei de Liga 1, iar acum este dispus să o ia din nou de la Liga 2 pentru a a ajunge din nou la forma care l-a recomandat în primul eșalon.

În fine, ultimul jucător venit la antrenamente este Dean Beța (foto, alături de Oprița), fotbalist din Reșița care are 27 de ani, joacă fundaș dreapta și care a mai evoluat pentru Școlar Reșița, Sportul Studențesc, Petrolul Ploiești și Juventus București (cu ultimele trei în Liga 1) și care a mai fost antrenat de Daniel Oprița, dar căruia i-a și fost adversar în ultima parte a carierei fostului stelist sau dinamovist.

Celor patru li se alătură și cei doi juniori promovați în această iarnă de la Centrul de Copii și Juniori al clubului din Mioveni. Este vorba de Alin Călin – atacant (născut 2001) și Alexandru Isfan, mijlocaș (născut 2000), care în tur a fost împrumutat la Unirea Bascov în Liga 3. Printre juniorii care se mai află în pregătire cu echipa se numără și Alexandru Mierlea, Bogdan Arsenică, Ovidiu Comănescu, Iulian Tărîță, jucători care de altfel s-au aflat în lotul lărgit al echipei și în tur, fiind de mai multe ori rezerve sau chiar debutând la Liga 2.

Lotul CS Mioveni pe care se bazează acum Daniel Oprița:

portari:
Flavius Dănuț CROITORU
Bogdan Alexandru PREDA
Valentin Marian SIMA

fundași:
Szabolscz Istvan KILYEN
Alexandru Ionel MIERLEA
Daniel Marinel CELEA
Ionuț Georgian BURNEA
Robert Cristian GHERGHE
Andrei Silvian TRAȘCU
Eduard STOICA
Cătălin Marian ALEXE
Antonio RISTEI
Dean BEȚA

mijlocași:
Ionuț Laurențiu RĂ‚DESCU
Bogdan Daniel ARSENICA
Ionuț MÎRZEANU
Rareș Ștefan LAZĂ‚R
Alexandru Cătălin NEAGU
Roberto AYZA Berca
Ovidiu COMĂ‚NESCU
Raul Andrei DRUGĂ‚
Valentin COȘEREANU
Marian ȘERBAN
Iulian TĂ‚RÎȚĂ‚
Alexandru ISTFAN
Robert BOBOC

atacanți:
Cosmin NĂ‚STĂ‚SIE
Sebastian George IVAN
Valentin Daniel BALINT
Alexandru Ionuț POPESCU
Alin CĂ‚LIN

Articol scris de Silviu MIHAI

Pe aceeași temă